Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Η ύπουλη εξόντωση των φτωχών συνεχίζεται

Γράφει ο mitsos175

Ήταν 16 Δεκέμβρη του 1985. Η Βουλή ψηφίζει τον πρώτο νόμο για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

16 Δεκέμβρη 2019: Ο ανεκδιήγητος Βασίλης Κικίλιας, όχι απλά άσχετος, αλλά ο χειρότερος υπουργός Υγείας, προανήγγειλε την είσοδο των ιδιωτών στα νοσοκομεία.
“Οι ιδιωτικές υπηρεσίες θα παρέχονται από ιδιώτες που θα βρίσκονται μέσα στα δημόσια νοσοκομεία και θα καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ”!

Με άλλα λόγια ιδιώτες θα εκμεταλλεύονται τα μηχανήματα και τις υποδομές των Δημοσίων Νοσοκομείων για να χαρατσώνουν τους ασθενείς.
Η ΝΔ θα καταργούσε εντελώς τα Δημόσια Νοσοκομεία, αλλά σκέφτηκε πως είναι πιο κερδοφόρο να τα χαρίσει σε κομματικούς φίλους!
Αυτό δεν θα φέρει μόνο λεηλασία της τσέπης των ασθενών αλλά και υποβάθμιση υπηρεσιών.

Ο ίδιος ο άχρηστος υπουργός παραδέχτηκε πως ο χρόνος αναμονής των ασθενών δεν θα μειωθεί ούτε δευτερόλεπτο. Πιστεύουμε μάλιστα πως θα υπάρξει μεγάλο αλαλούμ με αυτές τις κινήσεις που σκοπό έχουν να ξεκάνουν τους οικονομικά ασθενέστερους.

Η ΝΔ εφαρμόζει τον κοινωνικό Δαρβινισμό σε συνδυασμό με το συνεχές και αχαλίνωτο πλιάτσικο του Δημοσίου τομέα. Δεν πρόκειται μόνο για κέρδος. Πρόκειται και για εκδίκηση. Οι νεοφιλελέ ανθρωποφάγοι μισούν την πλειοψηφία του κόσμου.

Το δημοψήφισμα με το υπερήφανο ΟΧΙ στην υποτέλεια έδειξε τι είδους “πατριώτες” είναι οι δεξιοί: Πουλημένα παλιοτόμαρα, δουλάκια δανειστών και καθάρματα. Λαμόγια, αδίστακτοι, σαδιστές και διεφθαρμένοι ηλίθιοι. Τώρα που πήραν ξανά την εξουσία, έχουν σκοπό να τα ρημάξουν όλα.

Η ύπουλη εξόντωση των φτωχών συνεχίζεται και με άλλους τρόπους. Ενώ για τους κουμπάρους υπάρχουν λεφτά και μάλιστα πάρα πολλά, για την Πρόνοια μειώνεται το κονδύλι κατά 400.000.000.
Έτσι για το επίδομα παιδιού μειώνεται το συνολικό ποσό κατά 139 εκατομμύρια, για να δοθούν τα 123 ως δήθεν ενίσχυση για νεογέννητα. Μείωση λοιπόν 16.000.000 όσον αφορά τα παιδιά. Την ίδια ώρα που τα ΜΜΕ πανηγυρίζουν για τα “2 χιλιάρικα του νέου επιδόματος”!
Προτείνουμε έρωτα με προφυλάξεις.

Μειώνονται τα χρήματα για σχολικά γεύματα κατά 30.000.000.

Μειώνουν τα επιδόματα στα ΑΜΕΑ κατά 173.000.000!

Για το ΚΕΑ έχουμε πει. Αυξάνει κατά 170.000.000 το συνολικό ποσό με σκοπό όμως το διπλασιασμό των θεόφτωχων, δηλαδή στην πράξη προβλέπεται 100 ευρώ για τον κάθε δικαιούχο από 200!

Αν και τα συνολικά χρήματα είναι λιγότερα η Φεγγαροκρουσμένη επιμένει πως η κυβέρνηση δίνει τα ίδια με το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι ελεεινοί και τρισάθλιοι επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες των πουλημένων δεξιών ΜΜΕ πανηγυρίζουν για τις υποτιθέμενες αυξήσεις που θα δουν οι φτωχοί! Οι γελοίοι κόλακες αντιστρέφοντας πλήρως την πραγματικότητα προσβάλουν τη νοημοσύνη μας.

Στο μεταξύ πάνω από ένα δισεκατομμύριο είναι οι νέοι φόροι.
Η ΝΔ λεηλατεί και καταστρέφει τη χώρα. Για να σταθεί πάνω χρησιμοποιεί τη βία, το ψέμα και την τρομοκρατία. Και βέβαια τον αποπροσανατολισμό.

Με την Τουρκία έχουν ήδη συμφωνήσει για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορεί θα στήσουν ένα θερμό επεισόδιο που θα σκοτωθούν άνθρωποι, ώστε να πεισθούν τα γαλάζια γίδια να καταπιούν κι αυτό το φαρμάκι.

Ο Μητσοτάκης θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί προδότης. Είναι όμως συνεπής με την ιδεολογία του, που είναι ο νεοφιλελεύθερος φασισμός. Άλλωστε πατρίδα του θεωρεί την περιουσία του. Όπως εύστοχα είπε κάποιος “δεν θα δώσει την Κρήτη στους Τούρκους, γιατί εκεί έχει χωράφια”. Από τα οποία παίρνει και αποζημίωση, να προσθέσω. Ενώ ο Κυμπουρόπουλος δικαιούται το Κοινωνικό Μέρισμα ενώ ο άνεργος με 0 εισόδημα όχι!

Λυπόμαστε, αλλά πρέπει να υπενθυμίσουμε στους λούμπεν νεοδημοκράτες, πως έπειτα από την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Ψηφίζουμε πίσω από το παραβάν, δεν αυνανιζόμαστε. Γιατί όντως “ήρθε πίτσα”. Μεγάλη για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger