Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Βίντεο: Συγκλονιστική διάσωση ψαράδων μέσα στα κύματα

Βίντεο: Συγκλονιστική διάσωση ψαράδων μέσα στα κύματα στην ΙρλανδίαΤην δύσκολη αποστολή διάσωσης ψαράδων που βρέθηκαν μέσα σε σφοδρή θαλασσοταραχή στη θάλασσα της Ιρλανδίας κατέγραψε κάμερα διασωστικού σκάφους.

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι εθελοντές-μέλη του πληρώματος του σκάφους Portrush RNLI το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου φαίνεται το μήκους 14 μέτρων ψαράδικο να κλυδωνίζεται μέσα σε κύματα ύψους 6 μέτρων.
Οι πέντε ψαράδες έψαχναν για κάβουρες όταν το σκάφος τους παρουσίασε πρόβλημα στη μηχανή 32χλμ. ανοιχτά των ακτών της Ιρλανδίας.
Όταν οι διασώστες έφτασαν στην περιοχή βρήκαν το πλήρωμα του ψαράδικου να είναι ταλαιπωρημένο και παγωμένο καθώς τα κύματα είχαν καταφέρει να σπάσουν τα τζάμια του σκάφους τους.
Λόγω των καιρικών συνθηκών οι διασώστες επέλεξαν να επιχειρήσουν ρυμούλκηση του ψαράδικου από το να προσπαθήσουν να μεταφέρουν το πλήρωμα.
Μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, με τα σκοινιά να σπάνε, το ψαράδικο και τα πέντε μέλη του πληρώματός του μεταφέρθηκαν με ασφάλεια σε λιμάνι τα ξημερώματα της Κυριακής.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger