Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Εχει όρια η ξεφτίλα τους; Ο Μητσοτάκης κάνει γαργάρα την εξαπάτηση που δέχτηκε από υφυπουργό του.



Είναι εντυπωσιακό το πόσο άθλιοι υποκριτές και ψεύτες είναι κάποια κυβερνητικά στελέχη. Είναι αξιοσημείωτο, επίσης, το πόσο εύκολα τους καλύπτει η κυβέρνηση αλλάζοντας το βιογραφικό τους από την επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης, χωρίς να δίνει καμιά εξήγηση.

Ο λόγος για τα όσα παρακολουθούμε με την περίπτωση του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαμαντάρη.
Για τον βίο και την πολιτεία αυτού του τύπου διαβάστε ένα πολύ ενημερωτικό κείμενο που έχει η εφημερίδα της ομογένειας στην Αμερική "Καλάμι", η οποία πρώτη αποκάλυψε ότι το κυβερνητικό στέλεχος ότι δεν διαθέτει "μάστερ" από το πανεπιστήμιο "Κολούμπια", όπως ισχυριζόταν για δεκαετίες.

Μετά απ' αυτό το δημοσίευμα το θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις,, με αναπαραγωγή αυτής της αποκάλυψης, με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και σχολιασμούς από χρήστες του διαδικτύου.

Ετσι μετά από τρεις μέρες ο Διαμαντάρης αναγκάστηκε να τοποθετηθεί και να δηλώσει:

"Διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών.

Λυπάμαι αν η ως άνω διατύπωση προκάλεσε οποιαδήποτε παρερμηνεία ως προς το ότι είμαι κάτοχος του τίτλου σπουδών, ιδίως μάλιστα όταν είναι γνωστή η επί δεκαετίες προσφορά μου στα ζητήματα του απόδημου Ελληνισμού", μας είπε το κυβερνητικό στέλεχος.

Ο τύπος όμως διαψεύδει τον ίδιο του τον εαυτό αφού σε συνέντευξη του στην "Καθημερινή"
στις 22 Μάη του 2017 είχε δηλώσει:  «....Σεπτέμβριο του 1979. Είχα μόλις τελειώσει την Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια».


"Ο εκλεκτός του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη, ως διαχρονικός συνεργάτης-αυλοκόλακας της οικογένειας (και αποδέκτης εκατομ. από την Ελλάδα, χάρη στην μεσολάβηση της οικογένειας)", όπως σημειώνει το "Καλάμι" για τον Αντ. Διαμαντάρης, είναι ταυτόχρονα ιδιοκτήτης της εφημερίδας "Εθνικός Κήρυξ" Αστόριας Νέας Υόρκης. 
Για 40 χρόνια κορόϊδευε και εξαπατούσε βασικά την Ομογένεια στις ΗΠΑ, ως "σπουδαίος" και... "απόφοιτος του Κολούμπια", σημειώνει το έντυπο που αναφέραμε.

Το βασικό όμως ζήτημα που πέρασε εντελώς απαρατήρητο είναι ότι ο Διαμαντάρης εξαπάτησε τον ίδιο τον πρωθυπουργό και αν έχει -που δεν έχει- την παραμικρή ευθιξία δεν μπορεί να προσπεράσει σαν να μην υπάρχει -όπως έκαναν τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων σήμερα- την αποκάλυψη.

Και το λέμε αυτό γιατί είναι ο ίδιος ο Διαμαντάρης που έδωσε το βιογραφικό του για να δημοσιευτεί στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης:


 Εκεί μας γράφει ότι ολοκλήρωσε τις σπουδές του λαμβάνοντας MBA από το Columbia University.

Τώρα όμως κάποια κυβερνητικά σαΐνια, και μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε εντελώς στα μουλωχτά, "διόρθωσαν" το βιογραφικό του υφυπουργού:



Το το "ολοκλήρωσε τις σπουδές του", έγινε "παρακολουθούσε μαθήματα στο Columbia University".

Αλήθεια, έχει όρια η ξεφτίλα τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger