Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Στον Μαρινάκης έχουν δώσει τουλάχιστο 400.000 Μερίσματα- Στους ανέργους και ΜΜΕ, κοροϊδία και ψίχουλα


Γράφει ο  mitsos175

Ο Μητσοτάκης κοροϊδεύει. Αυτός και η συμμορία του ήρθαν να λεηλατήσουν. Όσον αφορά το δήθεν Κοινωνικό Μέρισμα σκοπός του είναι να πάρουν όσοι γίνεται λιγότεροι. Από του χρόνου άλλωστε θα το καταργήσει.

Η μόνη του έννοια είναι η επικοινωνιακή διαχείριση της κλοπής, της λεηλασίας, της τρομοκρατίας και της ανθρωποφαγίας. Έτσι τα ΜΜΕ του λένε ψέματα. Αλλά η πραγματικότητα δεν αλλάζει με την προπαγάνδα.

Το τι γίνεται με την ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι κυριολεκτικά απερίγραπτο. Υπάρχει “σφαγή” των ανέργων ακόμα και των ΑΜΕΑ!

Η οργή ξεχειλίζει για την ολοφάνερη κοροϊδία. Ξέραμε πως άνεργοι χωρίς καθόλου εισόδημα μένουν χωρίς τα ψίχουλα του Κοινωνικού Μερίσματος. Ξέρουμε πως οι δικαιούχοι είναι 250.000 ούτε ένας παραπάνω, αφού 700Χ250.000=175.000.000 το ποσό δηλαδή που δίνει η κυβέρνηση.
Ακριβώς επειδή οι δικαιούχοι είναι ελάχιστοι, κι επειδή ο Μητσοτάκης είναι αισχρός ψεύτης λέγοντας πως τάχα θα δώσει σε περισσότερους, η πλατφόρμα για τις αιτήσεις,
1) δεν δίνει καν οδηγίες για την υποβολή
2) δεν εξηγεί τους λόγους για τους οποίους απορρίπτεται κάποιος.

Γιατί, αν εξηγήσει τους λόγους, θα φανεί η απάτη της Νέας Δημαγωγίας.
Για να παραφράσουμε μια “προφητεία” ενός αγίου παστίτσιου “θα λένε πως παίρνετε Μέρισμα, αλλά δεν θα παίρνετε”.

Να θυμίσουμε πως τα πουλημένα ΜΜΕ πανηγύριζαν για το σχεδόν “1 εκατομμύριο που έπαιρναν μέχρι και 2 χιλιάρικα πριν τα Χριστούγεννα, χωρίς καν να κάνουν αίτηση”! Αυτά έλεγαν χωρίς ντροπή.
Και τώρα συνεχίζουν να κοροϊδεύουν.

Απορρίπτονται δικαιούχοι ΑΜΕΑ που η κοινή υπουργική απόφαση δήθεν τους εντάσσει ανεξαιρέτως, με μοναδική προϋπόθεση να λαμβάνουν το προνοιακό επίδομα του ΟΠΕΚΑ.
Ο ανεκδιήγητος Κυμπουρόπουλος πάντως το παίρνει.
Δικαιούχοι δεν είναι όσοι λαμβάνουν αναπηρική σύνταξη από τον ΕΦΚΑ, αλλά μόνο όσοι παίρνουν το προνοιακό επίδομα του ΟΠΕΚΑ.
Για τους υπόλοιπους ΑΜΕΑ προφανώς έγινε θαύμα των Χριστουγέννων.

Α! Και οι άνεργοι χωρίς παιδιά είμαστε “προνομιούχοι” για τους αλιτήριους νεοδημοκράτες.
Ακόμα όμως και όσοι βραχυχρόνια ή μακροχρόνια άνεργοι έχουν οικογένεια, τρώνε ψηφιακή “πόρτα”βλέποντας την αίτηση τους να απορρίπτεται χωρίς δικαιολογία.

Επίσης μόνο κοροϊδία μπορεί να χαρακτηριστεί, ότι όσοι απέκτησαν παιδί φέτος, δεν μπορούν να το προσθέσουν στο νοικοκυριό, αφού η πλατφόρμα - κόφτης αντλεί στοιχεία από τις φορολογικές δηλώσεις του 2019, που φυσικά αφορούν τα εισοδήματα του 2018.

Και φυσικά κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να δώσει εξηγήσεις. Ακόμα και όσοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με ΗΔΙΚΑ και ΑΑΔΕ δεν έβγαλαν άκρη, αφού όλοι δηλώνουν αναρμόδιοι.

Σας δούλεψε ο Μητσοτάκης. Τι δεν καταλαβαίνετε; Άλλα λέει κι άλλα κάνει.
Βέβαια η υπόθεση γυρίζει μπούμερανγκ για τη ΝΔ. Η οποία ψελλίζει γελοίες δικαιολογίες για να κρύψει τις ευθύνες της για το φιάσκο. Στην ουσία όμως πρόκειται για εφαρμογή της πολιτικής της που είναι ο Κοινωνικός Δαρβινισμός, ένας φασισμός που σκοπό έχει την εξόντωση των ασθενέστερων.

Όλοι είναι αγανακτισμένοι.
Κυρίως οι άνεργοι χωρίς παιδιά και οι χαμηλοσυνταξιούχοι, όσοι τα προηγούμενα χρόνια έπαιρναν κάτι ίσα – ίσα για να περάσουν Χριστούγεννα, ενώ φέτος δεν θα πάρουν ούτε σεντ.

Αλλά κι οι ΑΜΕΑ ή οι άνεργοι με παιδιά που βλέπουν να τους κοροϊδεύουν κατάμουτρα.
Οι μόνοι ικανοποιημένοι είναι οι κουμπάροι, οι τραπεζίτες, οι μεγαλοκαρχαρίες. Αυτοί πήραν τα λεφτά κι αυτοί θα τα παίρνουν συνέχεια.

Ο Μαρινάκης πχ πήρε τουλάχιστο 400.000 Μερίσματα.
Αυτή είναι η γαλάζια συμμορία: Ψεύτες, απατεώνες, εγκληματίες, αδίστακτοι, σαδιστές και διεφθαρμένοι. Αυτή είναι η κοινωνική πολιτική του νεοφιλελευθερισμού: Η ανθρωποφαγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger