Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Τι κάνει ότι δεν γνωρίζει ο Δανίκας και οι υπόλοιπες "ντουντούκες" της ρατσιστικής προπαγάνδας


 Γράφει ο mitsos175

Διαβάζοντας την ανάρτησή μας που τιτλοφορείτε “O ναζί Κασιδιάρης δια χειρός Δανίκα”, θα ήθελα να απαντήσω στην σχετική άθλια δεξιά προπαγάνδα.

“Όμως γιατί σε φονταµενταλιστικές αραβικές περιοχές να απαγορεύεται σε µένα τον ορθόδοξο χριστιανό η κατανάλωση χοιρινού µε τη συνοδεία αλκοόλ;”, αναρωτιέται στο κείμενο του ο Δ. Δανίκας.

Γιατί σε αυτές κυριαρχούν ακροδεξιοί. Μουσουλμάνοι φασίστες. Ο ISIS, η Αλ Κάιντα, οι Ταλιμπάν, είναι αντίστοιχοι της Χρυσής Αυγής, του Βελόπουλου, της Νέας Δημοκρατίας. Με όλους αυτούς συνεργάζονται “τα αδέρφια μας οι Αμερικάνοι”, που είναι Χριστιανοί.

Θα πει κάποιος πως δεν είναι το ίδιο ο Βελόπουλος με το Λάντεν. Δώστε του εξουσία και θα δείτε τι ακριβώς θα κάνει. Ότι ο Χίτλερ στη Γερμανία.

Τυχαίνει να ξέρω από πρώτο χέρι τι γίνονταν στη Συρία. Πριν το πόλεμο οι Χριστιανοί είχαν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα με τους Μουσουλμάνους. Φυσικά μπορούσαν να φάνε οτιδήποτε ήθελαν, όποτε ήθελαν. Το ίδιο και στο Αφγανιστάν επί Κομμουνισμού.
Οι γυναίκες ντύνονταν όπως γούσταραν, σπούδαζαν κλπ.

Αλλά οι ΗΠΑ εξόπλισαν και οργάνωσαν φανατικούς ηλίθιους, για να ανατρέψουν τις κυβερνήσεις ώστε να ελέγχουν τις χώρες. Βρήκαν λοιπόν τους φασίστες.
Όπως εδώ με τις ακροδεξιές οργανώσεις. Που πήγαν να καταστρέψουν ένα θέατρο, γιατί ανέβαζε ένα έργο, που είπαν να σαπίσει το χέρι όποιου υπουργού δεν κάνει ότι προστάξει το ιερατείο, που σφάζουν, βρίζουν, απειλούν κλπ κλπ.

Στη Συρία, σας πληροφορώ, μέχρι να τους οργανώσουν οι Αμερικάνοι, οι αντίστοιχες θεούσες, ήταν πιο ήσυχες από εδώ. “Παναγίες”.
Μέχρι που βρήκαν ευκαιρία και με αμερικανικά όπλα άρχισαν να αποκεφαλίζουν.

Όπως εδώ, που, αν ο κόσμος δεν αντιδρούσε, ο Ρουπακιάς κι οι άλλοι δεξιοί φονιάδες, θα έσφαζαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.
Οι ίδιοι οι δολοφόνοι, αφού είδαν, πως δεν τους παίρνει να μαχαιρώνουν, το έριξαν στα καρναβάλια και τα σουβλάκια.
Με την ευκαιρία κάποιος που παρουσιάζεται ως εκπρόσωπος των Σύριων σε αυτά τα αίσχη, εκπροσωπεί μόνο την κοιλιά του.

Το ζήτημα λοιπόν για τους φασίστες δεν είναι ούτε ο σεβασμός, ούτε η θρησκευτική ανεκτικότητα. Το ρεσιτάλ ύβρεων του Παναγιώταρου, η βία του Κασιδιάρη, οι αλλόφρονες φανατικοί των διαφόρων φασιστικών μαζώξεων, οι τραυματισμοί, οι απειλές, οι καταστροφές, οι δολοφονίες δείχνουν πως οι ακροδεξιοί μπάχαλοι θέλουν την εξάπλωση του μίσους και της τρομοκρατίας.
Η διαφορά είναι στη δύναμη που έχουν. Εδώ κυβερνά ήδη το παπαδαριό και η δεξιά. Δεν χρειάζεται να κάνουν πραξικόπημα, όπως τη Συρία ή τη Βενεζουέλα και πιο πρόσφατα τη Βολιβία.

Αν έβγαινε το ΚΚΕ και έλεγε να φύγει από το ΝΑΤΟ, τότε οι δεξιοί θα έκαναν την κίνησή τους. Υπάρχουν ήδη σχέδια για τέτοιες περιπτώσεις. “Κόκκινες προβιές” και άλλα πιο σύγχρονα.

Αλλά οι επίσημοι ναζί δεν έχουν δύναμη εδώ στην Ελλάδα. Γιατί τόσο στη διάρκεια της Κατοχής όσο και μετά, που κυβέρνησαν οι προδότες χουντικοί, ο λαός υπέστη τα πάνδεινα.

Το θέμα λοιπόν είναι οι συσχετισμοί δύναμης και οι συνθήκες. Γιατί τι διαφορετικό κάνει από το Ταλιμπανιστήρι, ο παπάς που απαγορεύει την είσοδο στο ναό στις γυναίκες, που δεν είναι ντυμένες, όπως αυτός θέλει;
Που είναι ο σεβασμός; Που είναι η θρησκευτική ανεκτικότητα στην Ελλάδα, όταν χρειάστηκε απόφαση Διεθνούς Δικαστηρίου, για να πάψουν πια οι μη Χριστιανοί μαθητές να παρακολουθούν θρησκευτική προπαγάνδα στα σχολεία; Ανεκτικότητα σημαίνει να ακούγεται και η άλλη άποψη. Ούτε σε σχολεία, ούτε στα πουλημένα ΜΜΕ συμβαίνει αυτό.

Γράφουν πχ για οπλοστάσιο και παρουσιάζουν σημαίες, γάντια, κράνη και μπουκάλια! Ενώ βγάζουν το σκασμό στη φωτογραφία με τα τουφέκια της ΜΑΒΗ, όπως το βούλωναν για τα όπλα της ναζιστικής συμμορίας!

Το παπαδαριό δεν ανέχεται, ούτε σέβεται. Προσπαθεί να μου επιβάλει τι θα φάω, πότε, πως θα ντυθώ, με ποιόν θα κάνω έρωτα, ακόμα και πως!
Να πάνε να πηδηχθούν οι φανατικοί, μπας και ηρεμήσουν.

Τους πρόσφυγες δεν τους θέλουν για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι πως οι άνθρωποι που έρχονται φτωχοί. Πλούσιοι ξένοι, Μουσουλμάνοι Σεΐχηδες πχ, είναι όχι απλά καλοδεχούμενοι, τους φυλάνε τον πισινό.
Ο δεύτερος είναι πως οι άνθρωποι αυτοί έφυγαν για να γλυτώσουν από τους φασίστες. Λογικό λοιπόν να μην τους γουστάρουν οι ντόπιοι ανθρωποφάγοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger