Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση από τον Σύλλογο κληρικών "Σκύψε ευλογημένο"



«Φυλάκιση έως 2 έτη για όποιον κακόβουλα καθυβρίζει τον Θεό και όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει την ορθόδοξη εκκλησία ή θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα».

Ενιστάμεθα! Είναι απαράδεκτο το παραπάνω ημίμετρο που λαμβάνεται στην πορεία που ακολουθεί η χώρα μας για επιστροφή στην "κανονικότητα"
Μόνο δυο χρόνια φυλακή σε όποιον θίγει το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού μας;
Ε, δεν κάνουμε δουλειά έτσι κ. Μητσοτάκη.
Ισόβια πρέπει να επιβληθούν στους βλάστημους και αυτό θα είναι μια επιεικής ποινή, στα πλαίσια της χριστιανικής διδασκαλίας ότι αγαπάμε τον αμαρτωλό, αλλά τιμωρούμε παραδειγματικά την αμαρτία.

Και εκτός αυτού, το νομοθέτημα δεν συνδυάζει και τα άκρως αυτονόητα. Υποχρεωτικό εκκλησιασμό κάθε Κυριακή για όλη την μαθητιώσα νεολαία, λειτουργία κατηχητικών σχολίων καθ' άπασα την επικράτεια, με αναγκαστική παρακολούθηση των μαθημάτων τους όλων των νέων από ηλικίας 7 μέχρι 27 ετών.

Αμεσα κ. πρωθυπουργέ πρέπει να δώσετε εντολή στην ευσεβέστατη κυρία Κεραμέως να λάβει τα απαραίτητα μέτρα στην υλοποίηση των προτάσεων που σας προτείνουμε.
Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση της εκκλησιαστικής ηγεσίας, καθώς και την απόλυτη ικανοποίηση αρκετών ιερωμένων ειδικά αυτών που τους αρέσει να "συχνωτίζονται" με παιδάκια.

Ευελπιστούμε στην κατανόησή σας. 

Την ευλογία μας.
Σύλλογος κληρικών "Σκύψε ευλογημένο"


Για την αντιγραφή Γ.Γ
Μοιράσου το :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger