Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

"Everything is Kung Fu"


Γράφει ο mitsos175

Μην απορείς, κακέ μου μπάτσε, για το Καράτε - ΚΝΕ"Τα πάντα είναι Κουνγκ Φου", όπως είπε ο σοφός δάσκαλος Λε Νιν Τσαν. Οι εργαζόμενοι ασκούνται καθημερινά. Αλλά και οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, όλοι! Υπάρχουν δε πολλές τεχνικές. Του πελαργού, του τίγρη, του απολυμένου. Αυτή, μαζί με του ξεσπιτωμένου, είναι η χειρότερη, γιατί έτσι και σε βουτήξει ο αγανακτισμένος που τον πετάνε στο δρόμο, θα μετανιώσεις, που έβαλες μέσον να διοριστείς στην αστυνομία.

Άκουσα πως επικηρύσσονται οι Κομμουνιστές. Όλοι οι Σύντροφοι χαιρόμαστε ιδιαιτέρως. Επιτέλους αναγνωρίζεται η αξία μας από τους δεξιούς. 2000 ευρώ. Βάλε παραπάνω Φαύλε, έχεις εσύ από τότε που ήταν κυβέρνηση ο Σαμαράς. Πότε εργαζόμενος άξιζε τόσα για τους καπιταλιστές; 
Με ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα είχαμε υποτιμηθεί. Μόνο κάτι δακρυγόνα κι αυτά ληγμένα. Ο Κούλης πάντως μας ρίχνει ολόφρεσκα. Κι ο Κλανιδιότης προσφέρει αμοιβή. Ποιος θα καρφώσει το Σύντροφο!
Ρε Φαύλε, για Χριστιανούς μας πέρασες, να έχουμε Ιούδα;

Εγώ ήμουν Φαύλε! Για την ακρίβεια δεν ήμουν, λόγω τεχνικών προβλημάτων, αλλά πολύ θα ήθελα να ήμουν. Που να κάνω όμως τέτοιο άλμα; Ζηλεύω! Εν πάση περιπτώσει θα μπορούσα να ήμουν κι εγώ. Παίρνω τίποτα;
Αχ Φαύλε, Φαύλε, κρίμα που έφυγες από τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Θα γλένταγα τώρα όλη την κυβερνητική συμμορία.

Άντε, θα σου πω ποιος ήταν, δεν παρεξηγεί ο Σύντροφος. Ο Σπάιντερμαν ήταν, χωρίς τη στολή του. Είχε βάλει πλυντήριο, αλλά την ξέχασε και δεν πρόλαβε να στεγνώσει.
Δυο χιλιάρικα πάντως θα τα χρειαστούν οι καταδότες. Ξέρεις πόσο θες για καινούρια μασέλα; 

Αγάπη μου! Που νομίζεις πως είσαι; Στην Άγρια Δύση; "Καταζητείται ζωντανός ή νεκρός"; Καλά, δεν συζητάμε πως μας προτιμούν οι φασίστες. Αλλά τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Ανήκουμε λοιπόν στην Άγρια Δύση. Τώρα θα έρθει ο Σερίφης με το άλογο του. Δεν έχει άλογο; Γάιδαρο όμως μπορεί να βρει. Στη βουλή άκουσα πως έχει πολλούς. Εν ανάγκη καβαλά ένα γαλάζιο γίδι. Τετράποδο είναι κι αυτό. Και σανοφάγο επίσης.

Ψάξτε ρουφιάνοι, ψάξτε παντού! Ψάξτε να βρείτε τον Καράτε - ΚΝΕ. Βρε ηλίθιοι, νομίζετε πως είναι ένας; Όπως είπαμε, όλοι οι εργαζόμενοι μπορούν να μάθουν να αμύνονται. Αρκεί να αποκτήσουν ταξική συνείδηση. Ούτε είναι κανείς μόνος του στο ΚΚΕ. Να το ξέρετε αυτό. Ακόμα κι αν κατηγορήσετε έναν από μας, οι υπόλοιποι θα του συμπαρασταθούμε. Και τότε θα δείτε και καράτε και βαράτε.

Πούντος - πούντος, που είναι ο Κνίτης
ψάξε - ψάξε, δε θα τον βρεις
δε θα τον βρεις, δε θα τον βρεις,
γιατί είσαι βλάκας ναζιστής.

Και γιατί είμαστε ΟΛΟΙ μας. Κι όλοι μαζί του! Βλέπεις, δεν έχουμε πιόνια, όπως έχουν οι δεξιές συμμορίες.
Δεν πουλάμε τους δικούς μας, όπως πουλάνε και αγοράζουν τα αιγοπρόβατα οι τσοπάνηδες της δεξιάς.

Και μην αρχίσεις Φαύλε, για τα περί βίας, γιατί τα ονόματα των τραμπούκων της ακροδεξιάς τα έχουν μπόλικα οι μπάτσοι, αλλά δεν τους πειράζουν. Ίσως από συναδελφική αλληλεγγύη.
Όπως είπαμε για τη βία, να μην απλώνουν τα κουλά τους οι πραιτοριανοί, να μην τους τα μαζεύουν οι Σύντροφοι.

Φαύλε, πάρε την επικήρυξη, ρίξε της λίγο αλατοπίπερο και φάτην.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger