Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Τσίπρας: Ένα ψίχουλο. Μητσοτάκης: Μισό ψίχουλο.


Γράφει ο mitsos175

Πέρυσι ο Αλέξης έδωσε Κοινωνικό Μέρισμα 800 εκατομμύρια. Γράψαμε σχετικά. Είπαμε πως πήρε δέκα, έδωσε ένα, κοκ. Ο Κούλης θα δώσει 300. Υπό προϋποθέσεις. Επειδή είναι ακόμα ο προεκλογικός προϋπολογισμός, μπορεί να δώσει κι αυτός μισό ψίχουλο.

Όπως καλά καταλαβαίνετε, από πέρσι θα πάρουν οι θεόφτωχοι μισό δις λιγότερα. Αυτός είναι λόγος να πανηγυρίζουν οι βλάκες με την περικεφαλαία, καθώς κάθε λυκάνθρωπος χαίρεται στην αναμπουμπούλα και την καταστροφή. Κάποιοι μάλιστα ανθρωποφάγοι - φασίστες δεν θέλουν να δοθεί ούτε το υπόλοιπο από τα ψίχουλα.
Τα νέα όπλα κοστίζουν.

Μια παρένθεση: Εδώ να καταγγέλλουμε τα ακροδεξιά site και τα πουλημένα ΜΜΕ, που δεν διστάζουν να υιοθετήσουν τα Τουρκικά ψέματα στην προσπάθεια τους να τρομάξουν τον κόσμο, για να τον πείσουν, πως χρειαζόμαστε νέες μίζες για εξοπλισμούς. Κλείνει η παρένθεση.

Είπαμε πως φέτος θα δοθούν λιγότερα από τα μισά. Αυτό, σύμφωνα με την αριθμητική, σημαίνει πως, είτε θα πάρουν όλοι όσοι πήραν πέρυσι λιγότερα από τα μισά, είτε θα μειωθούν οι δικαιούχοι. Μπορεί βέβαια να μην πάρει κανείς τίποτα. Αν κάποιος κουμπάρος, κάποιο βαφτιστήρι θυμηθεί ξαφνικά, πως έχει γενέθλια δυο φορές το χρόνο, θα μας δώσουν τον πούλο. Στην καλύτερη περίπτωση (αυτή που θα δώσουν δηλαδή) θα τα κάνουν και τα δύο. Θα μειώσουν τους δικαιούχους και το ποσό που θα πάρουν. Λιγότεροι θα πάρουν λιγότερα.

Μια παρατήρηση: Ο Σουλτάνος ολοφάνερα αντιγράφει τον Κούλη. Να του κάνει μήνυση να ζητήσει τα δικαιώματα. Ο Ταγίπ έστειλε φιρμάνι στους φονιάδες του. Τους λέει να σφάζουν, να βασανίζουν αμάχους, αλλά να μην το δείχνουν στη δημοσιότητα.
Αυτά τα Video που σκοτώνουν άγρια γυναικόπαιδα, δεμένους, ηλικιωμένους και μετά πατάνε πάνω στα πτώματα του χαλάνε το προφίλ στο facebook. Όσο και να του αρέσει, όσο κι αν διέταξε ο ίδιος να γίνουν τα εγκλήματα, δεν μπορεί να κάνει like σε τέτοια video.

Όπως ο δικός μας χαρατσώνει σφάζει τους εργαζόμενους αλλά οι παπαγάλοι πανηγυρίζουν! 0+0=14, 44, ένα δισεκατομμύριο, αν θέλει η κυβέρνηση.
Θα "πλουτίσουμε" όλοι με το Μητσοτάκη καλέ, είναι σίγουρο. Θα είμαστε τόσο "καλά", όσο θα είναι οι Κούρδοι με τον Ερντογάν.

Στην ψηφιακή εποχή τα πάντα είναι εικόνα και ήχος. Κι αν προστίθενται "τεχνική επεξεργασία", δεν είναι για να κρυφτεί η αλήθεια. Είναι για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα για τον κάθε τύραννο που μας κάθεται στο σβέρκο.

Πάρτε τσουβάλια να βάλετε τα δώρα του Μητσοτάκη. Του χρόνου, που θα ισχύει ο δικός του Προϋπολογισμός, θα χρειαστούμε τα τσουβάλια για να έχουμε κάτι, όταν θα μας πετάνε στο δρόμο. ΑΒΕ Κυριάκο. Οι μελλοθάνατοι (από την πείνα) σε χαιρετούν. Με ανοιχτές παλάμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger