Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Κούλης: Εκτός απ' την περιουσία κληρονόμησε απ' τον μπαμπά του και την απίστευτη γουρσουζιά του


Γράφει ο mitsos175

"Για πρώτη φορά Πρωθυπουργός - ο Κυριάκος Μητσοτάκης - παρακολούθησε από κοντά νυχτερινή άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων στο πλαίσιο του Παρμενίωνα".
Ελπίζω και τελευταία. Γιατί "«Κόλλησε» η φρεγάτα Έλλη κατά τη διάρκεια της άσκησης «Παρμενίων» στη Σαμοθράκη"!!!

Άντε μετά να πείσεις τον προληπτικό, πως δεν υπάρχει γκαντεμιά. Άντε να πεις στους Συριζαίους πως ο Κούλης δεν κληρονόμησε από το μπαμπά του εκτός από την περιουσία και την απίστευτη γρουσουζιά του.

Ο τύπος είναι σκέτη καταστροφή. Με ότι καταπιάνεται γίνεται ρημαδιό. Ο Παρμενίων γίνεται κάθε χρόνο. Και κάθε χρόνο κάνουν τα ίδια.
Φέτος γίναμε ρόμπες μάλλον γιατί κάποιος τη μάτιασε. Κάποιος με μεγάλα γουρλωμένα μάτια"Τι ωραία άσκηση! Και τι όμορφο πλοίο αυτή η Έλλη". Πάλι καλά που δεν έγινε Τιτανικός.

Το τι γέλιο ρίχνουν οι γείτονες δεν περιγράφεται. Πήραν τη ρεβάνς όταν είχε προσαράξει πριν χρόνια το YAVUZ και το είχε ξεκολλήσει το Ελληνικό ναυτικό!
Το δούλεμα, που τους κάνανε οι δικοί μας, ακόμα το θυμούνται. Αλλά η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο. Σαν τα γεμιστά ένα πράγμα. Τώρα ποιος τους ακούει;

Αμ δεν πρόκειται περί ατυχίας καλέ μου προληπτικέ. Πρόκειται περί ανικανότητας. Η κυβέρνηση θέλει να κάνει τον καμπόσο.
Ο Μητσοτάκης θα μας βάλει σε άσχημες περιπέτειες.
Ξεκινά νέος πολεμικός ανταγωνισμός για τα συμφέροντα του Λάτση και των πολυεθνικών. Αλλά τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιο Κούλη. Κι ο Κούλης είναι αδέξιος ακροδεξιός.
Τον ενδιαφέρει μόνο το κουτόχορτο που θα ταΐσει τα γαλάζια γίδια.
Που πάμε ξυπόλητοι στα αγκάθια; Που ξεκινάμε μια νέα κούρσα εξοπλισμών χρεοκοπημένοι;
Δεν έχουμε για 10η χρονιά πετρέλαιο να βάλουμε στα σπίτια μας, θέλουμε αόρατα και φρεγάτες - τρομάρα μας. Τα ακριβότερα στο κόσμο!

Ποιος θα τα πληρώσει; Εμείς. Ποιοι θα κερδίσουν; Ο Λάτσης και δυο τρεις άλλοι πλούσιοι φίλοι του Κατσικοπόδαρου. Γιατί δεν δίνουν αυτοί; Αυτοί μόνο παίρνουν.

Κατά τα άλλα τεράστια επιτυχία και στο στρατό. Όπως στην Παιδεία που ακόμα να πάνε εκπαιδευτικοί σε κάποια σχολεία. Θα στείλει μπάτσους που έχει περίσσευμα.
Τα έχει κάνει όλα σαν τα μούτρα του. Και έπονται τρις χειρότερα. Το ΔΝΤ θέλει κόψιμο των συντάξεων, χαράτσια και κατάργηση των επιδομάτων.

Από 1η Γενάρη αρχίζουν οι πλειστηριασμοί. Δίσεκτο το 2020, δίσεκτα θα είναι κι όλα τα έτη με τον γιο του Αποστάτη να κάθεται στο σβέρκο μας, να μας ρουφάει το αίμα.

Αν κάνει κάτι το σκόρδο στους βρικόλακες; Απεργίες, διαδηλώσεις, και άλλες δυναμικές κινητοποιήσεις πάντως φέρνουν γούρι. Άλλωστε αυτά τρέμει ο Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger