Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Ο αστυνομικός μηχανισμός προσφέρει προστασία στον Καιάδα για να μη χλευαστεί από μια άοπλη χαροκαμένη μάνα.


Πηγή: "ΚΟΝΤΡΑ"

Σήμερα απολογήθηκαν στη δίκη του νεοναζιστικού μορφώματος της ΧΑ οι Αλεξόπουλος και Καιάδας. Και οι δύο, αλλά ιδιαίτερα ο δεύτερος, αρνήθηκαν να υπερασπιστούν την ενεργό και πρωταγωνιστική συμμετοχή τους στην εγκληματική δράση των χρυσυαγιτών, προκειμένου να διασώσουν το σαρκίο τους. Ο κόπος τους, βέβαια, είναι μάταιος. Από την ακροαματική διαδικασία αποδείχτηκε η ενεργή συμμετοχή τους στην εγκληματική δράση της ΧΑ και γι’ αυτό η καταδίκη τους είναι αναπόφευκτη.

Στις απολογίες τους θα επανέλθουμε με αναλυτικό ρεπορτάζ, όμως κρίναμε επιβεβλημένη αυτή τη σύντομη αναφορά, καθώς αποκαλύφθηκε ότι ακόμα και τώρα η αστυνομία εξακολουθεί να προστατεύει τον Καιάδα.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης, η Μάγδα Φύσσα περίμενε έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού για να βγει ο Καιάδας προκειμένου να εκφράσει την αγανάκτησή της γι’ αυτά που είπε στο δικαστήριο. Φραστικά θα τον «έλουζε», φυσικά. Η αστυνομία οργάνωσε ολόκληρη επιχείρηση φυγάδευσης του Καιάδα με τζιπ, το οποίο μπήκε μέσα στο προαύλιο, φόρτωσε τον Καιάδα και τον φυγάδευσε.

Τη  νύχτα της 17ης προς 18η Σεπτέμβρη του 2013, οι Διάδες, εκτελώντας άνωθεν εντολές, άφησαν τους χρυσαυγίτες να δολοφονήσουν τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα, ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να τους τρέψουν σε φυγή και να αποτρέψουν τη δολοφονία. Εξι χρόνια μετά, ο αστυνομικός μηχανισμός προσφέρει προστασία στον Καιάδα για να μη χλευαστεί από μια άοπλη χαροκαμένη μάνα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger