Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Εχθρικά τροπάρια μεταξύ θεομπαιχτών



Του Γ. Γ. 

 «Για τους σκοπούς του ο Διάβολος μπορεί να απαγγείλει ακόμα και την Αγία Γραφή»   

Ουίλιαμ Σαίξπηρ

Ασπαζόμενος τον διαλεκτικό υλισμό δεν έχω καμιά σχέση με μεταφυσικές δοξασίες. Και όχι μόνο αυτό. Διατηρούμε ανοιχτό μέτωπο με τον αντιδραστικό ρόλο της επικρατούσης θρησκείας, αφού όπως έγραφε ο αείμνηστος Βασίλης Ραφαηλίδης "οι εξουσιαστές του τόπου τούτου ξέρουν να βάζουν στην υπηρεσία του ακόμα και τον θεό".

Και απ' αυτή την άποψη απολαμβάνω τον αδυσώπητο πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ναζιστικού ναζιστικού μορφώματος του Μιχαλολιάκου, και του "ολίγον ναζί" Βελόπουλο.

Στοχεύοντας το θρησκόληπτο εκλογικό ποίμνιο, φυρερίσκος και διακινητής "αυθεντικών επιστολών του Χριστού" διαγωνίζονται ποιο κόμμα τους στεγάζει τους λιγότερους χριστέμπορους.

"Είναι πασιφανές πως ο κομπογιαννίτης Βελόπουλος που πουλάει μαντζούνια και φύκια για μεταξωτές κορδέλες είναι χριστέμπορος και θεομπαίχτης που δεν διστάζει να εμπλέξει ακόμα και τα Ιερά και τα Όσια της Εκκλησίας και της Ορθόδοξης Παράδοσής μας για να γεμίσει την τσέπη του", κατηγορεί η Χ.Α., τον αρχηγό της Ελληνικής Λύσης.

Για στάκα όμως. Ποιοι είναι αυτοί που αισθάνθηκαν "ιερό μένος", απέναντι στον ολίγον ναζιστή, λίαν ρατσιστή, πλήρως φασίστα και δεινό απατεώνα, Βελόπουλο;
Μα οι καραμπινάτοι «παγανιστές και σατανιστές», όπως τους έχει χαρακτηρίσει ο σκοταδιστής δεσπότης Πειραιά ο οποίος, σημειωτέον, πριν καιρό ήταν φιλοχρυσαυγίτης.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι πίσω από την Χρυσή Αυγή δεν βρίσκεται τίποτε άλλο από το φαιό σουλούπι άλλοτε του Χίτη, άλλοτε του Γερμανοτσολιά, άλλοτε του ταγματασφαλίτη, άλλοτε του πολιτικού υποκόσμου, άλλοτε του τραμπούκικου λαϊκισμού και άλλοτε του νυχτόβιου μαχαιροβγάλτη. (Δείτε αυτό το βίντεο).
Τώρα μαθαίνουμε ότι ανακάλυψαν και πιο θεομπαίχτες απ' αυτούς. Πρόοδος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger