Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «TΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ» ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ κ. ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ


Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σταμάτης Περίσσης μαζί με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «Το νησί μας πρώτα - Δημιουργία ξανά», επισκέφθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου  τον Δήμο Σκοπέλου και συζήτησαν με τους εργαζόμενους του οργανισμού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις ενδεχόμενες λύσεις τους.

Οι εργαζόμενοι τόνισαν το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Δήμου, των αρμοδιοτήτων που επωμίζονται εκτός οργανισμού και της συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων. Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σταμάτης Περίσσης έθεσε τους κεντρικούς πυλώνες για τη λειτουργία του οργανισμού τονίζοντας ότι χρειάζεται υλικοτεχνική υποδομή, επαρκές προσωπικό και εμπιστοσύνη της διοίκησης στο προσωπικό και αντίστροφα. Ο στόχος είναι η εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού, και για να επιτευχθεί χρειάζεται να εργαστεί με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και με διαρκή εκπαίδευση και μετεκπαίδευση του προσωπικού σε πετυχημένα πρωτοποριακά μοντέλα άλλων οργανισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger