Σάββατο 18 Μαΐου 2019

ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΟΥ ΦΛΩΡΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Μέτρο ύστερα από αξίωση της Τρόικα και των θεσμών.
Ένα μέτρο για το οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έδειξε πρόθυμη άμεσα να στηρίξει.
Όλα τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου αλλά και οι συνδυασμοί που στηρίζονται από αυτά σε δήμους και περιφέρειες προεκλογικά κρύβουν το μέτρο αυτόκάτω από το χαλάκι όπως κ πολλά αλλά μέτρα που φέρνουν αρνητικά αποτελέσματα για τις περιφέρειες τους δήμους και Κατ επέκταση για τους δημότες αυτών.
Ο καθένας από εμάς μπορεί να καταλάβει ποσό σημαντικά  είναι τα έσοδα αυτά για τους δήμους από την στιγμή που υπάρχει μεγάλη συρρίκνωση τις κρατικής χρηματοδότησης για την κάλυψη των αναγκών κάθε Δήμου,
χρήματα με τα οποία ο κάθε Δήμος μπορεί να στηρίξει ανάγκες τις  καθημερινότητας.
Τα αποθεματικά διαθέσιμα των Δήμων δεν πρέπει να γίνονται θηλιά στον λαιμό των Δημοτών. Τα αποθεματικά των Δήμων είναι για τους Δημότες και όχι για τους δανειστές κ την Τρόικα.
 Η Λαϊκή Συσπείρωση με τους εκλεγμένους συμβούλους της σε περιφέρειες και Δήμους δίνει αγώνα ενάντια σε αυτό το μέτρο που ρίχνει ακόμα πιο βαθιά στο πηγάδι του σκότους τις περιφέρειες και τους Δήμους,εμάς όλους που ζούμε καθημερινά,πληρώνουμε,αγωνιζόμαστε.
Στους πέντε Δήμους στην Ελλάδα που η Λαϊκή Συσπείρωση έχει εκλέξει δήμαρχο (Πάτρα,Ικαρία,Πετρούπολη,Χαϊδάρι,Καισαριανή) τα αποθεματικά του Δήμου μένουν στο Δήμο και στους Δημότες! καμία παραχώρηση των αποθεματικων και των διαθέσιμων για πληρωμή του χρέους και των δανειστών.
Να αποδοθεί το σύνολο των πόρων που έχουν θεσπιστεί για την τοπική διοίκηση και των οφειλόμενων σε αυτή.
Οι εξαγγελίες των υποψηφίων Δημάρχων Κ.Ευσταθιου:Σκοπελος όλοι μαζί και Κ.Περισση:Δημιουργία ξανά αλλά και οι προεκλογικές φιέστες κάποια στιγμή τελειώνουν και στο τραπέζι του Δημοτικού Συμβουλίου θα μπει το μείζων θέμα των αποθεματικων των Δήμων.
Η Λαϊκή Συσπείρωση μπορεί να εγγυηθεί ότι τα αποθεματικά του Δήμου Σκοπέλου θα μείνουν στο νησί μας,θα μείνουν στους δημότες 
Είναι ένα μέτρο ενάντια στα συμφέροντα των Σκοπελιτων,θα παλέψουμε με κάθε τρόπο με κάθε κόστος και θα νικήσουμε, όπως νικήσαμε και στους πέντε Δήμους τις Λαϊκής Συσπείρωσης ,σε μια σειρά από μέτρα ενάντια στους Δημότες, σε μια σειρά από μέτρα που μας ανάγκασαν να παλέψουμε κόντρα στους νόμους του κράτους.
Μπορούμε να το κάνουμε και θα το κάνουμε για το Νησί μας και για εμάς .
Είναι ένα σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να αποτελέσει κριτήριο ψήφου για όλους τους Σκοπελιτες 
Οι άλλοι δυο υποψήφιοι δήμαρχοι Σκοπέλου θα ήταν καλό να τοποθετηθούν επί του θέματος προεκλογικά.
Πριν απαντήσουν ας σκεφτούν καλά την θέση τους γιατί το Σεπτέμβριο θα ορκιστούν και θα δεσμευτούν να διοικήσουν τον Δήμο σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους.
Τα αποθεματικά των Δήμων και η μεταφορά τους στον ενιαίο λογαριασμό που διατηρεί ο κεντρικός κρατικός μηχανισμός στην τράπεζα τις Ελλάδας είναι ένα μέτρο-νόμος του κράτους.
Μας έχουν πάρει και μας περνούν κάθε μέρα πολλά. Είναι ώρα να υψώσουμε το ανάστημα μας για τον Δήμο μας και για το Νησί μας. 
ψηφίζουμε σκεπτόμενοι σοβαρά.
ψηφίζουμε αυτούς που δεν φοβούνται να πάνε κόντρα στους νομούς που είναι απέναντι από τα συμφέροντα των Σκοπελιτων. Ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση.
Η πορεία μας έχει καταγράφει στην ιστορία μέσα από αγώνες καθημερινά, πάντα στην πρώτη γραμμή με διαφάνεια χωρίς προσωπικά οφέλη.
Λέμε πάντα την αλήθεια που πολλές φορές είναι σκληρή χωρίς να σκεφτόμαστε το πολιτικό κόστος .
Ζούμε στην Σκόπελο θα συνεχίσουμε να ζούμε στο νησί μας δεν τρεφουμε αυταπάτες για τις δυσκολίες των καιρών δεν υποσχόμαστε τίποτα 
Μόνο πράξεις και αγώνες.!
ΦΛΩΡΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger