Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Κομμουνιστικό Κόμμα της Σουηδίας: «γάμα τις Ευρωεκλογές», κάνοντας σεξ αντί να πας στις κάλπες (Βίντεο)


Απίστευτο, ευρηματικό και για κάποιους προκλητικό το προεκλογικό σποτάκι που κυκλοφόρησε εν όψει των ευρωεκλογών το Κομμουνιστικό Κόμμα της Σουηδίας γι' αυτό έχει σχολιαστεί από όλα τα ΜΜΕ.

Το σουηδικό Κομμουνιστικό Κόμμα δεν συμμετέχει ούτε στις εθνικές ούτε στις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο, ενώ αγωνίζεται για να αποχωρήσει η Σουηδία από την Ε.Ε.

Ο τρόπος πάντως που επέλεξε να απαξιώσει τις ευρωεκλογές του Μάη, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός.  Με μότο το «γάμα τις Ευρωεκλογές» και σημαία το «Υπάρχουν καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις την ημέρα των εκλογών», το Σουηδικό Κομμουνιστικό Κόμμα καλεί τους εν δυνάμει ψηφοφόρους, να φτύσουν την διαδικασία των ευρωεκλογών και την ημέρα της διεξαγωγής τους να κάνουν "καλύτερα πράγματα" όπως το σεξ στο οποίο επιδίδονται οι πρωταγωνιστές του βίντεο που κυκλοφόρησε.

Το σποτάκι, πάντως εκτός των άλλων αντιδράσεων προκάλεσε αρχικά και το μπλοκάρισμα από το   facebook με αφορμή τα γυμνά που φαίνονται στο βίντεο. Μετά όμως από αίτημα του κόμματος, προς τους υπευθύνους του μέσου, το βίντεο επανεξετάστηκε και κυκλοφόρησε κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger