Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Σποράδες: Το δις εξαμαρτείν του συζύγου – Εικόνες ντροπής σε έναν αποτυχημένο γάμο που διαλύθηκε!

Σποράδες: Το δις εξαμαρτείν του συζύγου – Εικόνες ντροπής σε έναν αποτυχημένο γάμο που διαλύθηκε!

Καμπάνα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε βάρος 50χρονου έμπορου σε νησί των Βορείων Σποράδων, ο οποίος τον περασμένο Νοέμβριο είχε «σπάσει» στο ξύλο τη 43χρονη σύζυγό του, με την οποία σήμερα είναι σε διάσταση.
Ο «νταής» σύζυγος δεν εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο. Εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την 1η Νοεμβρίου του 2018 κι ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο κατάστημα που διατηρεί σε νησί των Βορείων Σποράδων, ήρθε σε ρήξη με την 43χρονη σύζυγό του για οικογενειακά θέματα. Μεθυσμένος όπως ήταν ξέσπασε πάνω της. Τη χτύπησε στα χέρια, στον μηρό, στην κοιλιά και στο μάτι με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας του νησιού.
Μάρτυρες στη δίκη ήταν η μητέρα του 50χρονου, η οποία υποστήριξε ότι ο γιος της όταν αγχώνεται με μία κατάσταση πίνει. Υποστήριξε δε ότι πρώτα η 43χρονη σήκωσε χέρι πάνω του χαστουκίζοντάς τον.
Ωστόσο, φαίνεται ότι το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει για πρώτη φορά. Το Τριμελές εξέτασε και δεύτερη υπόθεση με κατηγορούμενο τον ίδιο και θύμα τη 43χρονη σύζυγό του, η οποία πριν από πέντε χρόνια, την 1η Ιουνίου 2014 και πάλι είχε πέσει θύμα απειλής από τον 50χρονο και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.
Το δικαστήριο επέβαλε αυστηρή ποινή στον υπότροπο κατηγορούμενο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση κατ’ εξακολούθηση για την πρώτη περίπτωση και για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση για τη δεύτερη υπόθεση.
Για την πρώτη υπόθεση επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 33 μηνών με τριετή αναστολή και δυνατότητα άσκησης έφεσης και για τη δεύτερη ποινή φυλάκισης 16 μηνών επίσης με τριετή αναστολή και δικαίωμα άσκησης έφεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger