Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Να θυμίσουμε ποια ήταν η άποψη των Συριζαίων για τον Φ. Κουβέλη, ο οποίος σήμερα ξεπουλάει τα περιφερειακά λιμάνια (Βίντεο)


Εσκασε μύτη και ο Φώτης Κουβέλης για να πανηγυρίσει γιατί, λέει, το υπουργείο του δεν ξεπουλάει 10 περιφερειακά λιμάνια (Αλεξανδρούπολης, Καβάλας, Κέρκυρας, Ηγουμενίτσας, Πάτρας, Ηρακλείου, Βόλου, Ραφήνας, Λαυρίου και Ελευσίνας), αλλά τα "αξιοποιεί" με το να τα "υποπαραχωρήσει" σε "επενδυτές" για "λιμενικές δραστηριότητες. (Προφανώς η απόφαση του δεν είναι προσωπική αλλά εντάσσεται στην κεντρική πολιτική κατεύθυνση).

Από κει και πέρα, ποιο εύκολο είναι να αποδείξεις ότι οι Συριζαίοι πουλάνε ψέματα με την σέσουλα, παρά να κλέψεις εξωκλήσι. Οπότε σ' αυτή την ανάρτηση δεν θα ασχοληθούμε με το πώς η κυβέρνησή χαρίζει πάλι ένα κομμάτι δημόσιας περιουσίας σε καπιταλιστές.

Θα πούμε όμως την κακία μας. Μήπως θυμούνται οι Συριζαίοι ποια ήταν η γνώμη τους, πριν λίγα χρόνια, για τον σημερινό υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής;
Επειδή γνωρίζουμε ότι έχουν ασθενή μνήμη να τους το θυμίσουμε εμείς. Και ο καλύτερος τρόπος γι' αυτό είναι να παραθέσουμε ένα βιντεάκι με ένα σύνθημα που φώναζαν στις διαδηλώσεις οι νεολαίοι του κυβερνητικού κόμματος. Κι αυτό δεν είναι άλλο απ' το: "Μισθούς και συντάξεις τα κάνατε κουρέλι, άντε και γαμήσου σύντροφε Κουβέλη"...

Να προσθέσουμε και κάτι άλλο. Είμαστε βέβαιοι ότι μετά κι αυτή την εξέλιξη, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης θα έχει την ίδια άποψη για τον Φ. Κουβέλη και το σχετικό άρθρο που θα γράψει στην εφημερίδα που διευθύνει, θα διέπεται από τις ίδιες αντιλήψεις που είχε για τον σημερινό υπουργό Ναυτιλίας, συγκυβερνούσε την Ελλάδα με Σαμαρά και Βενιζέλο.

Και επειδή πιθανόν ο Κώστας να μην τις θυμάται να του φρεσκάρουμε λίγο το μνημονικό:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger