Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ «ΑγκαλιάΖΩ» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΦΑΡΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ».


Αποτέλεσμα εικόνας για «ΦΑΡΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ».
 Ο σύλλογος υποστήριξης χρόνιων ασθενών  «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» διοργανώνει σε συνεργασία με τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ», ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Διατροφή και Καρκίνος», το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019  στις 18.00 μ.μ., στην αίθουσα του πρώην κινηματογράφου «ΟΡΦΕΑΣ», στην Χώρα της Σκοπέλου.
  Εισηγήτρια της ενημερωτικής εκδήλωσης είναι η κ. Τσικρικού  Ηλιάνα, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, μέλος της ΜΚΟ «ΦΟΙΝΙΚΑΣ και μέλος της συγγραφικής ομάδας του εγχειριδίου «Οδηγός διατροφής ασθενών  με καρκίνο» που εκδόθηκε από τον ΟΕΚΚ «ΑγκαλιάΖΩ», το καλοκαίρι του 2018.
 Η ενημερωτική εκδήλωση  αφορά τόσο το ρόλο της διατροφής στην πρόληψη του καρκίνου, όσο και χρήσιμες πληροφορίες για τη διατροφή των καρκινοπαθών κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους , αλλά και μετά τη λήξη αυτής.
 Χορηγοί της  εκδήλωσης είναι η ακτοπλοϊκή εταιρεία ΑΝΕΣ ΑΕ ,τα δωμάτια «ΑΚΤΑΙΟΝ», τα εστιατόρια «Μύλος» και «Τα Κύματα» στην Χώρα της Σκοπέλου καθώς και το PC TECHNOLOGY SHOP.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger