Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

"Χορηγός" του Κασιδιάρη, υποψήφιου δημάρχου της Χ.Α., η επίσημη θρησκεία;


Εδώ η ηγεσία του παπαδαριού πρέπει να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση. Ανέλαβε «χορηγός» του Κασιδιάρη, στην προεκλογική εκστρατεία του ναζιστικού στελέχους, σαν υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας στις προσεχής δημοτικές εκλογές;

Πώς αλλιώς να εξηγήσεις την είδηση που κυκλοφορεί –μαζί με σχετικό βίντεο- σε ακροδεξιές ιστοσελίδες και μας γράφει ότι: «Σε συνεργασία με τις δομές της Εκκλησίας για την στήριξη των φτωχών συμπολιτών μας, ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Ελληνική Αυγή οργάνωσαν ένα συσσίτιο για ηλικιωμένους και αναξιοπαθούντες Έλληνες»!!!.

Ποιες είναι αυτές οι «εκκλησιαστικές δομές», από πού ελέγχονται και ποιός τους δίνει τα περιθώρια να κάνουν προεκλογική εκστρατεία, εν όψη των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Κασιδιάρη; (Εκεί εστιάστηκε και η ομιλία του στελέχους της Χ.Α που απευθύνθηκε στους ηλικιωμένους με πρόσχημα ότι η οργάνωση του τους προσφέρει φαγητό).

Σ΄αυτή την περίπτωση έχουμε μια καραμπινάτη παρέμβαση ενός μηχανισμού, που λογικά είναι υπό την εποπτεία της εκκλησιαστικής ιεραρχίας, υπέρ ενός υπόδικου ατόμου που κατηγορείται -μαζί με όλη την ηγεσία του ναζιστικού μορφώματος- για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Κάποιος δεν πρέπει να μας δώσει εξηγήσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger