Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019

Στην Λάρισα η Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Μ. Χρυσοβελώνη Συνέχεια της καμπάνιας ενημέρωσης για το Νομοσχέδιο Ισότητας των Φύλων.
Στο πλαίσιο των ενεργειών που πρέπει να γίνουν, ώστε να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες της χώρας για τις προβλέψεις του νομοσχεδίου για την Ισότητα των Φύλων, που σε λίγες ημέρες εισάγεται στην Βουλή για ψήφιση, η αρμόδια Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Μ. Χρυσοβελώνη επισκέφθηκε στις 4|1 την πόλη της Λάρισας.


Η Υφυπουργός Εσωτερικών στο πλαίσιο της επίσκεψης της στην Λάρισα συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λάρισας κ. Απ. Καλογιάννη  στον οποίο, εκτός από την ενημέρωση για το νομοσχέδιο, παρέδωσε το πρώτο αντίγραφο της συμφωνίας που υπογράφηκε στις 5|12 μεταξύ Υφυπουργού και Προέδρου ΚΕΔΕ, στην οποία περιγράφονται οι τρόποι συνεργασίας μεταξύ Δήμων και κρατικών δομών για θέματα Ισότητας, σε ό,τι αφορά τις Δημοτικές Επιτροπές Ισότητας Φύλων, όπως θα συσταθούν μετά τις δημοτικές εκλογές του 2019. Από την πλευρά του ο κ. Καλογιάννης  ενημέρωσε την Υφυπουργό για ζητήματα σχετικά με την επίσκεψη της, για την πολυσχιδή δραστηριότητα του Δήμου και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και για ζητήματα που αφορούν άλλους τομείς του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Συμβουλευτικό Κέντρο Λάρισας  όπου είχε την ευκαιρία να γνωρισθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα,  τις εργαζόμενες όπως επίσης και με το προσωπικό του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Λάρισας.  Πληροφορήθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ άκουσε τις συμβουλές τους από την πολύχρονη υπηρεσιακή εμπειρία τους στην υπόθεση της υποστήριξης των γυναικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button