Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

Δεμένο στο λιμάνι του Βόλου το «Εξπρές Σκιάθος» λόγω απεργίας

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας παραμένουν σήμερα τα πλοία, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ.
Και στον Βόλο δεν απέπλευσε το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρές Σκιάθος» που θα εκτελούσε δρομολόγιο για Σποράδες.

Κυβέρνηση ψεύδους, ελεημοσύνης και διαχείρισης της εξαθλίωσης - Ολοι/ες στις σημερινές απεργιακές συγκεντρώσεις


Ούτε Τσίπρας, ούτε Μητσοτάκης

Να τελειώνουμε με τους μνημονιακούς κάθε απόχρωσης!

Όλοι στην Απεργιακή Συγκέντρωση, Τετάρτη 28 Νοέμβρη

Θεσσαλονίκη10.30 Εγνατία με Αγίας Σοφίας

Αθήνα: 10:30πμ, Πατησίων και Στουρνάρη

Κυβέρνηση ψεύδους, ελεημοσύνης και διαχείρισης της εξαθλίωσης

Η άθλια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ πνέει τα λοίσθια αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να παραμείνει στην εξουσία! Κάθε μέρα που περνάει γίνονται όλο και πιο αδύναμοι αλλά ταυτόχρονα και πολύ πιο επικίνδυνοι. Ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικού ψεύδους και υποκρισίας συνεχίζουν καθημερινά το αφήγημα τους περί «εξόδου από τα Μνημόνια, επαναφοράς της κανονικότητας, κ.α.». Οι εξαγγελίες Τσίπρα στην ΔΕΘ, οι υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις για την μη περικοπή των συντάξεων, τα υποτιθέμενα αντίμετρα, αποτελούν ακόμη μια προσπάθεια εξαπάτησης των εργαζομένων, της νεολαίας και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων ενόψη εκλογών, όποτε αυτές γίνουν.

198 χρόνια από τη γέννησή του Φρίντριχ Ενγκελς (28/11/1820)


Σαν σήμερα στις 28 Νοέμβρη του 1820 γεννήθηκε στη Βάδη της Ρηνανίας, της τότε Πρωσίας, ο Φρίντριχ Ενγκελς, ο άνθρωπος που μαζί με τον Καρλ Μαρξ συνδιαμόρφωσαν και θεμελίωσαν την επιστημονική κοσμοθεωρία του κομμουνισμού.

Ο Ενγκελς απέδειξε ότι κάθε φιλοσοφία –υλισμός, ιδεαλισμός- έχει ταξικό χαρακτήρα γιατί υπερασπίζεται συμφέροντα καθορισμένων κοινωνικών τάξεων και στρωμάτων, προσδιορίζοντας ότι το βασικό  πρόβλημα κάθε φιλοσοφίας είναι η σχέση μεταξύ του «είναι» (φύσης - ύπαρξης) και της νόησης (συνείδησης - πνεύματος - ιδέας).

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου