Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018

Εκδήλωση προς τιμήν των εκτελεσμένων κομμουνιστών και αγωνιστών στο Καζανάκι


Την Κυριακή 14 Οκτώβρη, στις 11 π.μ., στο χώρο του μνημείου στο Καζανάκι, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους εκτελεσμένους κομμουνιστές και αγωνιστές την περίοδο Δεκέμβρης 1947 – Σεπτέμβρης 1949.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΓΟΝΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΓΟΝΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Πολιτικά κόμματα, Βουλευτές, Μ.Μ.Ε. και τοπικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες όλης της ελληνικής Επικράτειας

Του Βασιλείου Π. Κερμενιώτη

Με μια λέξη: Αμερικανοτσολιάδες

Σας κακομαθαίνουνε κύριε Πρέσβη…

Την είδηση την αλιεύσαμε από το σημερινό Ριζοσπάστη και είναι χαρακτηριστική για μια σειρα ζητήματα: Το ρόλο του Αμερικανού πρέσβη στη χώρα μας, όπου λειτουργεί σαν τοποτηρητής και επιστάτης της κυβέρνησης. Τις “δημοκρατικές” ανησυχίες του για την Ουκρανία, όπου ήταν πρέσβης τον καιρό του Ευρω-Μεϊντάν και της φασιστικής επέλασης. Αλλά και πώς σπεύδουν οι τοπικές αρχές να ευθυγραμμιστούν με το “θέλημά Του” και τσακίζονται να κάνουν πράξη τις επιθυμίες του.

Ανακοίνωση των κομματικών οργανώσεων της Θεσσαλίας

Ανακοίνωση των κομματικών οργανώσεων της Θεσσαλίας
Υπάρχει και άλλος δρόμος για τον λαό!
Οργάνωση – Αντίσταση – Διεκδίκηση – Αγώνας
Ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία, σήμερα, είναι αντιμέτωποι  με την κλιμάκωση της επίθεσης στα δικαιώματα, τις καταχτήσεις και στην ίδια την ζωή τους ενώ ταυτόχρονα ενισχύονται τα δεσμά της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης της χώρας από ΗΠΑ – ΕΕ φέρνοντας νέες επικίνδυνες εξελίξεις.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διαλαλεί ότι τώρα που «βγήκαμε από τα μνημόνια», οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και η νεολαία θα δουν από εδώ και μπρός, δήθεν, «καλύτερες μέρες» ενώ διαβεβαιώνει τους συνταξιούχους ότι δεν θα κοπούν, ακόμα περισσότερο, οι συντάξεις από τις αρχές του επόμενου χρόνου. Την ίδια ώρα που δεσμεύεται στους δανειστές και «εταίρους» της ΕΕ ότι θα τηρήσει όλες τις υποχρεώσεις των παλιών και νέων μνημονίων αι ότι θα προχωρήσει σε όλες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για επιστροφή της χώρας στην «κανονικότητα». Για αυτό τον λόγο έχει δεσμευτεί για  πλεονάσματα σε βάθος δεκαετιών, μέχρι το 2060 ενώ ταυτόχρονα έχει βάλει στο «υπερ-ταμείο» για υποθήκη και  ξεπούλημα όλο τον πλούτο της χώρας.

Αποκαλύψεις στις Παρεμβάσεις: Έδωσαν επιδόματα από το «παράθυρο» σε υπαλλήλους του ΥΠΟΙΚ

Αποκαλύψεις στις Παρεμβάσεις: Έδωσαν επιδόματα από το «παράθυρο» σε υπαλλήλους του ΥΠΟΙΚ


ένα μικρό «δωράκι 500 ευρώ τον μήνα» σε όσους το δικαιούνται στο υπουργείο Οικονομικών, αλλά και σε 3.000 υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομίας, της ΕΛΣΤΑΤ, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και του Ελεγκτικού Συνεδρίου…

Απαιτούσαν να κατέβει η σημαία της Παλαιστίνης από την κερκίδα της ΑΕΚ οι Ισραηλινοί της Χάποελ

Χτες η ΑΕΚ υποδεχόταν την Χάποελ Ιερουσαλήμ στην πρεμιέρα του Basketball Champions League, που πέρσι την βρήκε να πανηγηρίζει τον τρίτο της Ευρωπαϊκό τίτλο.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου