Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018

Συνάντηση ΚΕΔΕ με Υπουργείο Εσωτερικών Συνάντηση νέας ηγεσίας υπουργείου και συμμετείχαν ο Υπουργός Αλ. Χαρίτσης, η Υφυπουργός Μ. ΧρυσοβελώνηΥΠΕΣ με ΚΕΔΕ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα κάθονται
Νέα, στοχευμένα «εργαλεία»
για έργα, υπηρεσίες και προσλήψεις στους Δήμους
Την πρώτη συνάντηση είχε η νέα ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών με τους εκπροσώπους της ΚΕΔΕ την Πέμπτη 13/09. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο και συμμετείχαν ο Υπουργός Αλ. Χαρίτσης, η Υφυπουργός Μ. Χρυσοβελώνη και ο Γενικός Γραμματέας Κ. Πουλάκης. Την ΚΕΔΕ εκπροσώπησε σχεδόν όλο το Δ.Σ. με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γ. Πατούλη.

Κτηματολόγιο στη Σκόπελο

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η διαδικασία έναρξης κτηματογράφησης της Σκοπέλου και της εγκατάστασης του αντίστοιχου γραφείου, όπου θα διεκπεραιωθούν οι προβλεπόμενες εργασίες.
Για τον σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στη Σκόπελο, με την κοινοπραξία που ανέλαβε την σύνταξη κτηματολογίου στο νησί. Στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμος συμμετείχαν και επικεφαλής των παρατάξεων, οι αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και οι μηχανικοί του Δήμου που δραστηριοποιούνται στο νησί, προκειμένου να ενημερωθούν άπαντες οι άμεσα ενδιαφερόμενοι για τη διαδικασία σύνταξης του κτηματολογίου στη Σκόπελο.
Η ενημέρωση έγινε από εκπροσώπους της κοινοπραξίας που ανέλαβε τη σύνταξη του κτηματολογίου και αφού έγινε μια σύντομη ενημέρωση, στη συνέχεια δέχθηκαν πληθώρα ερωτήσεων – αποριών και έδωσαν απαντήσεις σε όλα τα θέματα που τέθηκαν.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου