Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018

Ξαναπροκαλεί το συριζαίικο τραγελαφικό σούργελο Ελένη Αυλωνίτου

Ξαναχτύπησε η ιδεολογική καθοδηγήτρια των "αριστερών" βλακών Ελένη Αυλωνίτου.
Δεν είναι απλώς ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι "περιορισμένων γνώσεων και πετά πατάτες", όπως της είχε αποδώσει τηλεοπτικός συνομιλητής της - ο εργατολόγος Γ. Ρωμανιάς- αλλά φτάνει στο σημείο με την αναίδεια της να εξοργίζει, πόσο μάλλον όταν αναφέρεται στα πρόσφατα θύματα των φονικών πυρκαγιών. 

Αυτό το συριζαίικο τραγελαφικό σούργελο, που τείνει να καταρρίψει κάθε ρεκόρ βλακείας και γελοιότητας, ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι ορισμένοι άνθρωποι που κάηκαν ζωντανοί .. ευθύνονταιοι ίδιοι για τον φρικτό θάνατό τους γιατί ... στερούταν εκπαίδευσης!!!

Διακομιδές ασθενών

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν,μεσημβρινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
-64χρονου ημεδαπού, από το λιμένα Λιναριάς Σκύρου στο λιμένα Κύμης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,
-41χρονου ημεδαπού, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' N.N.64,
-9χρονης ημεδαπής, από το λιμένα Σκάλας Αγκιστρίου Αίγινας, στο λιμένα Πειραιά, με το Ε/Π-Κ/Δ ''ΜΑΛΤΕΖΟΣ Ι-ΡΕΣΚΙΟΥ'' Τ.Α. 203,
-53χρονου αλλοδαπού, από το λιμένα Αλοννήσου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ'' Ν.Π. 10001.

«Μηχανή» κλοπών είχαν στήσει στη Σκόπελο

«Ξάφριζαν» ανοιχτά σπίτια μέχρι και δωμάτια ξενοδοχείων στη Σκόπελο ένας 48χρονος Έλληνας και και 52χρονη Βουλγάρα με ποινικό μητρώο η οποία είναι καταγεγραμμένη στις λίστες ανεπιθύμητων αλλοδαπών και της έχει απαγορευθεί η είσοδος στη χώρα. Έκλεψαν κοσμήματα και ποσά μέχρι 2000 ευρώ από τα σπίτια ενός 82χρονου και ενός 66χρονου στο νησί. Στο μεταξύ ο Έλληνας παρέδωσε στην αστυνομία μετά τη σύλληψή του και ένα τσαντάκι με κλοπιμαία που μεταξύ άλλων περιείχε και ένα δαχτυλίδι που είχαν κλέψει από δωμάτιο ξενοδοχείου. Σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Αλόννησος: Οι παραλίες Μηλιά και Γλύφα προσβάσιμες σε ΑμΕΑ


Σε πρόγραμμα διαμόρφωσης δύο παραλιών ώστε να είναι προσβάσιμες σε ΑμΕΑ, εντάχθηκε η Αλόννησος, μέσα από την Πράξη «Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλασσίων Προορισμών στις Παραλίες Μηλιά και Γλύφα του Δήμου Αλοννήσου» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).
Ο Δήμος Αλοννήσου διεκδίκησε και διασφάλισε τη συμμετοχή του στο πρωτοποριακό πρόγραμμα με προϋπολογισμό και συνολική δημόσια δαπάνη ύψους 119.536,00 ευρώ, του οποίου, πέραν της καταλληλότητας των παραλιών ή άλλων παραγόντων, κριτήριο επιλογής ήταν και η σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων όπως προέκυπτε από την ημερομηνία υποβολής φακέλου με αριθμό πρωτοκόλλου για τη χρηματοδότηση του έργου που αφορά σειρά εξοπλισμού, εγκαταστάσεων και δράσεων, όπως περιγράφονται παρακάτω για τις δύο παραλίες του νησιού:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου