Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

Ας δούμε λοιπόν πόσο ανεξάρτητοι είμαστε


Γράφει ο mitsos175.

Πως τα λες έτσι ρε Αλέξη; Όπως είχες πει πως θα σκίσεις το Μνημόνιο, πως θα σταματήσεις το ξεπούλημα, θα δώσεις αυξήσεις σε μισθό - σύνταξη, θα χορέψουν οι αγορές, ...
Χωρίς Τσίπα.

Νόμιζα ότι τ' ανέκδοτο με την ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη, ήταν το αποκορύφωμα το δουλέματος. Ότι το 'πες στο Σουλτάνο, για να σπάσει ο πάγος, για να ευθυμήσετε.
Που να φανταστώ όμως αυτό που είπες στον Πούτιν. Κι ο Ρώσος κόντεψε να τα κάνει πάνω του από τα γέλια. Αφού οι υπόλοιποι απόρησαν. “Τι έπαθε ο Βλαδίμηρος και γελάει έτσι; Αυτός ακόμα και με την πεντάρα στη Σαουδική Αραβία ίσα που χαμογέλασε. Μην του έριξαν αέριο γέλιου”;
Μετά όμως τους εξήγησε: Ο Έλληνας πρωθυπουργός ισχυρίστηκε πως η Ελλάδα είναι ανεξάρτητο κράτος! Πως δεν δέχεται επεμβάσεις στα εσωτερικά της!!! Πιο εύθυμη στιγμή στο Κρεμλίνο δεν υπήρξε ποτέ. Όλοι γέλαγαν μέχρι δακρύων. Γιατί δεν ήταν μόνο το ανέκδοτο, ήταν κι ο τρόπος που το είπε.

Τρεις συλλήψεις σε καφέ-μπαρ του νησιού για ηχορύπανση

Για ηχορύπανση συνελήφθησαν τρεις άνδρες στη Σκιάθο ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Πρόκειται για έναν 22χρονο, έναν 27χρονο και  έναν 20χρονο Αλβανό που συνελήφθησαν καθώς ένταση της μουσικής στα καφέ μπαρ που εργάζονταν ως υπεύθυνοι, καταγράφηκε στα 87 ντεσιμπέλ, δηλαδή 7 ντεσιμπέλ πάνω από το όριο που ορίζει η νομοθεσία.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου