Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Εργασίες με τα φωτιστικά στην αμπελικη σήμερα δηλώθηκαν τα παλιά πότε θα μπουν τα νέα ο Θεός ξέρη.....


σήμερα συνεργείο ξήλωσε της σάπιες κολόνες φωτισμού σε ερώτηση πότε μπαίνουν τα νέα δεν γνωρίζουν μου απάντησαν εύχομαι σύντομα να μπουν πάντως 

Στην φυλακή 51χρονη στη Σκιάθο που καταδικάστηκε γιατί έπαιζε μουσική

Στη σύλληψη μίας 51χρονης γυναίκας προχώρησαν σήμερα αστυνομικοί στη Σκιάθο καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.  Ειδικότερα η 51χρονη είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για παράβαση του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Ελα τώρα που σας ενοχλεί ο Ρουβίκωνας...

Πηγή: Δημήτρης Κανελλόπουλος - "Εφημερίδα των Συντακτών"

Δέκα απλές ερωτήσεις με μονολεκτικές -σχεδόν- απαντήσεις για τον Ρουβίκωνα, τη δράση του και τις αντιδράσεις που προκαλεί.

Κατάλληλες για μπάνιο οι ακτές των Σποράδων σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρη Δωροθέα Κολυνδρίνη

Κατάλληλες για κολύμβηση είναι οι ακτές του Παγασητικού και των Βορείων Σποράδων, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, ενώ τα αποτελέσματα δειγματοληψιών που έγιναν αναμένονται τις επόμενες μέρες.
Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας έκανε ελέγχους και δειγματοληψίες σε 75 παραλίες του Παγασητικού και των Σποράδων και, σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρη Δωροθέα Κολυνδρίνη, η πρώτη εικόνα δείχνει ότι τα νερά είναι καθαρά από μικροβιακή επιβάρυνση και οι παραλίες είναι κατάλληλες για κολύμβηση.

Δυο αφιερώματα για τον Χαρίλαο Φλωράκη. Πέθανε σαν σήμερα πριν 13 χρόνια


Σαν σήμερα στις 22/05/2005 πεθαίνει ο Χαρίλαος Φλωράκης. Αν και στον ιστότοπο μας μπορείτε να βρείτε πολλές αναφορές για τον ιστορικό ηγέτη του ΚΚΕ, εμείς θα σας προτείναμε να διαβάσετε δυο σχετικά αφιερώματα που έχουμε δημοσιεύσει.
Το πρώτο είναι σε μορφή κειμένου το ένθετο που συνόδευε την «Εφημερίδα των Συντακτών» και είχε τίτλο «Χαρίλαος Φλωράκης. Επαναστάτης παντός καιρού». 

Τα πρώτα τέσσερα κεφάλαια του συγκεκριμένου πονήματος που φέρουν την υπογραφή του Γιώργου Πετρόπουλου περιέχουν και την οπτική σκοπιά του συγγραφέα σε κάποια ζητήματα,ενώ τα υπόλοιπα πέντε κεφάλαια που υπογράφει ο Δημήτρης Ψαρράς αρκούνται μόνο στην καταγραφή γεγονότων.

Πρόκειται για πολύ προσεγμένη δουλειά και το φωτογραφικό υλικό που την συνοδεύει αρκετά σπάνιο. Με την ανάγνωση του γίνεται αντιληπτό γιατί ενοχλήθηκε το ΚΚΕ από την κυκλοφορία του. Εμείς πάντως δεν εντοπίσαμε καμιά ανακρίβεια ή κάποια διαστρέβλωση ιστορικών στοιχείων.

Ολο το βιβλίο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ

Στα ύψη τα καύσιμα σε Σποράδες και χερσαία Μαγνησία


Αυξήσεις ρεκόρ σημειώνονται στις τιμές των υγρών καυσίμων, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία του παρατηρητηρίου τιμών, διαπιστώνεται ότι η τιμή ξεπερνά το 1.95 ευρώ ανά λίτρο σε Σποράδες Κυκλάδες και σε Δωδεκάνησα, με την μέση τιμή της αμόλυβδης και του πετρελαίου κίνησης να είναι η υψηλότερη που καταγράφεται την τελευταία πενταετία.
Οι τιμές είναι επίσης υψηλές και στην χερσαία Μαγνησία, με την μέση τιμή της αμόλυβδης να σκαρφαλώνει στο 1.62 ευρώ ανά λίτρο, στο πετρέλαιο κίνησης η τομή να φθάνει το 1.40 ευρώ και στο υγραέριο κίνησης να αγγίζει τα 85 λεπτά ανά λίτρο, ενώ αναμένονται και νέες αυξήσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου