Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018

Συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας στην 26η Ευρωπαϊκή Έκθεση Καταδυτικού Τουρισμού στην Μπολόνια

Σκιάθος: Συνελήφθησαν γιατί ξήλωσαν περίφραξη ξένου οικοπέδου

Επίσης από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού συνελήφθη ένας 24χρονος γιατί οδηγούσει αυτοκίνητο χωρίς να έχει δίπλωμα.

Το αιματηρό όργιο κρατικών και παρακρατικών οργάνων, σε βάρος των κομμουνιστών και στον δημοκρατικό λαό όπως παρουσιάζεται σε υπόμνημα του ΕΑΜ που δημοσιεύεται σαν σήμερα το 1946Είναι απόλυτα κατατοπιστικό και παρουσιάζει ανάγλυφα την κατάσταση που επικράτησε στην χώρα μας μετά την υπογραφή της απαράδεκτης συμφωνίας της Βάρκιζας, το υπόμνημα της Κ.Ε του ΕΑΜ. Εκεί καταγγέλλεται με αριθμούς και στοιχεία, το αιματηρό όργιο κρατικών και παρακρατικών οργάνων, σε βάρος των κομμουνιστών και στον δημοκρατικό λαό.

Σύμφωνα με το υπόμνημα του ΕΑΜ μέσα σε ένα χρόνο (12/2/45 - 12/2/46), σε όλη της Ελλάδα είχαν δολοφονηθεί από εθνοφύλακες, χωροφύλακες, ληστοσυμμορίτες και ένοπλους μοναρχοφασίστες τις περισσότερες φορές σε συνεργασία ή με την ανοχή των κρατικών οργάνων 1192 δημοκρατικοί πολίτες. Το ίδιο διάστημα τραυματίστηκαν 6413 δημοκράτες. Βασανίστηκαν ή κακοποιήθηκαν 31.640. Συνελήφθηκαν 75.169 άτομα. Βιάστηκαν 165 γυναίκες. Εγιναν 6.567 ληστείες.
Το ίδιο το διάστημα υπήρξαν 572 επιδρομές και ανατινάξεις γραφείων και τυπογραφείων προοδευτικών εντύπων.

Ολυμπιακός – Μπάμπεργκ EuroLeague Olympiakos - Bamberg Live Stream Live streaming

ΣΟΚ! Τελείωσε ο Τσοχατζόπουλος!

tsoxatzopoulos-630x384


«Ο Τσοχατζόπουλος είναι τελειωμένος” τόνισε ο συνήγορος του πρώην υπουργού αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του πελάτη του, ο οποίος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού μετά την πολυήμερη νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Μεταφορά ασθενούς απ΄την Αλόννησο τωρα

Μεταφορά ηλικιωμένου ασθενούς από την Αλόννησο προς το λιμάνι του Βόλου, πραγματοποιείται αυτή την ώρα, ενώ μετά την άφιξή του στο λιμάνι, αναμένεται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου.

9 Μαρτίου. Γεγονότα που σημάδεψαν την Ελλάδα και τον κόσμο

9 Μαρτίου 1824: Αρχίζει ο πρώτος εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των επαναστατημένων Ελλήνων.
1500: Ο Πορτογάλος εξερευνητής Πέδρο Καμπράλ με 13 πλοία αφήνει τη Λισαβόνα για τις Ινδίες. Στο ταξίδι του αυτό θα ανακαλύψει τη Βραζιλία.

Ασθενής σεισμική δόνηση τα ξημερώματα στην Αλόννησο


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου