Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Ραδιοφωνικές εκπομπές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Λάρισας ξεκινά δυναμικά
τα μουσικά ραδιοφωνικά ταξίδια του και αυτήν την χρονιά.
Πρώτο ραντεβού μας το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, από τις 9 έως τις 11 το βράδυ
και κάθε δεύτερο Σάββατο την ίδια ώρα.
Εκπομπές με ενημέρωση, ψυχαγωγία και πάρα πολλή μουσική!
Συντονιστείτε στο europeanschoolradio.eu.
Σας περιμένουμε στην παρέα μας!

9 στους 10 Σουηδούς έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα και το 92% θέλει να επιστρέψει! Το 48% προτιμά μικρότερα νησιά όπως η Σκόπελος,

Αυτό προκύπτει από έρευνα που διενήργησε ο μεγάλος σουηδός τουρ οπερέιτορ Ving -ανήκει στον όμιλο Thomas Cook- σε δείγμα 23.025 Σουηδών σε σχέση με την Ελλάδα ως ταξιδιωτικό προορισμό.
Το 13% έχει ταξιδέψει μόνο μία φορά στην Ελλάδα για διακοπές, το 27% δύο έως τρεις, το 23% τέσσερις έως πέντε και το 37% πάνω από 6 φορές.
Το 6% δεν είναι σίγουροι ότι θέλουν να κάνουν και πάλι διακοπές στην Ελλάδα, και μόλις το 2% το αποκλείουν.

M. Χρυσοβελώνη: Η ανθρωπότητα τιμά τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος

«Οι Έλληνες με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Ηρώων και Μαρτύρων του Ολοκαυτώματος, τιμούν τη μνήμη και αποδίδουν το δικό τους φόρο τιμής στους χιλιάδες συμπατριώτες τους Έλληνες Εβραίους, που έπεσαν θύματα της ναζιστικής θηριωδίας», αναφέρει σε δήλωσή της η κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας και Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας.
Όπως τονίζει, «για την επέτειο της απελευθέρωσης του στρατοπέδου του Άουσβιτς, η ανθρωπότητα τιμά τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, των εκατομμυρίων Εβραίων που εξολοθρεύτηκαν με τα εγκλήματα του χιτλερικού καθεστώτος. Η Ελλάδα ενώνει τη φωνή της με τη συνείδηση της ανθρωπότητας, αντιστέκεται στη λήθη και τιμά τα εκατομμύρια αθώα θύματα του Ολοκαυτώματος.

Χρηματοδότηση για την προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ασφάλειας στους ελληνικούς λιμένες

Ευρεία σύσκεψη για την χρηματοδότηση της προμήθειας και εγκατάστασης συστημάτων ασφάλειας στους ελληνικούς λιμένες, πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστου Λαμπρίδη.
Η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων (ΓΓΛΛΠΝΕ), ως αρμόδια για την ορθή εφαρμογή των διατάξεων των διεθνών κανονισμών είχε ζητήσει από τους Φορείς Διοίκησης και Εκμετάλλευσης  Λιμένων (ΦΔΕΛ) να δηλώσουν τα αιτήματα τους, προκειμένου να εξασφαλίσει την δυνατότητα χρηματοδότησης από Επιχειρησιακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

3_χρονια_ψεματα αντί για στατιστικές οικονομικής ανάπτυξης, διαβάζουμε στατιστικές κρατικής υπερτροφίας και αναποτελεσματικότητας, και εις ανώτερα...

Ρινοπλαστική: αναπνεύστε καλύτερα, ζήστε καλύτερα

Ελεύθερη αναπνοή και βελτίωση της ποιότητας ζωής μπορεί να προσφέρει στους ασθενείς με ανατομικά προβλήματα στη μύτη η ρινοπλαστική, μια επέμβαση που κερδίζει συνεχώς έδαφος, δεδομένης της βελτίωσης των τεχνικών διεξαγωγής της.
«Συγγενείς και επίκτητες ανωμαλίες στην ανατομία της μύτης ταλαιπωρούν με διάφορα συμπτώματα εκατομμύρια ανθρώπους, παγκοσμίως, με συνέπεια όλο και περισσότεροι να αναζητούν οριστική λύση στο πρόβλημά τους. Η λειτουργική ρινοπλαστική αφορά στη διόρθωση αυτών, προκειμένου οι ασθενείς να μπορούν να αναπνέουν καλύτερα και συνεπώς να έχουν καλύτερη υγεία. Οι επεμβάσεις αυτές έχουν εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που επιτρέπουν την αλλαγή των εσωτερικών και εξωτερικών δομών της μύτης με τον πιο ανώδυνο τρόπο», μας εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός προσώπου - ΩΡΛ Δρ. Γεώργιος Μοιρέας.

Έφυγε από τη ζωή ο Θεόδωρος Βαφίνης πατέρας του δημάρχου Αλοννήσου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου