Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Φασίστες επιτέθηκαν σε 9χρονο κοριτσάκι στη Μυτιλήνη επειδή το πέρασαν για προσφυγόπουλο


Γράφει ο mitsos175

Η είδηση είναι γνωστή και έχει τίτλο: "Φασίστες επιτέθηκαν σε 9χρονο κοριτσάκι στη Μυτιλήνη επειδή το πέρασαν για προσφυγόπουλο" (Εδώ λεπτομέρειες)

Ακροδεξιά κτήνη επιτέθηκαν σ' ένα παιδί. Τελεία. Δεν υπάρχει ούτε δικαιολογία, ούτε μεταμέλεια. Τακαθάρματα ζήτησαν συγνώμη, όταν τους είπαν πως το κοριτσάκι δεν είναι προσφυγόπουλο. Το έγκλημα τους όμως είναι το ίδιο, άσχετα τι εθνικότητας, θρησκείας κλπ, είναι η εννιάχρονη κοπελίτσα.

Το ότι οι φασίστες είναι δειλοί, το ξέρουμε. Το ότι είναι ηλίθιοι, επίσης. Έχουμε προειδοποιήσει πως είναι πολύεπικίνδυνοι για όλους. Έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι “κομπλεξικός μαλάκας που επιτίθεται σε συνάνθρωπο για ρατσιστικούς λόγους, μας απειλεί όλους”.

Το κράτος όχι μόνο δεν ακούει, αλλά ξεπλένει το φασισμό. Ρωτάμε για πολλοστή φορά: Τι θα γίνει με τους πιο αδίστακτους εγκληματίες;
Γιατί δεν βγήκε ακόμα απόφαση για τη ναζιστική συμμορία;
Γιατί τα ΜΜΕ υιοθετούν τις πιο ακραίες απόψεις, επαναλαμβάνουν την προπαγάνδα και τα ψέματα των ακροδεξιών; 

Δυστυχώς θα πρέπει να πω και κάτι σε αυτό το παιδάκι, που πραγματικά θαυμάζω την αθωότητα και την καλοσύνη του, ορμώμενος από το απόσπασμα της είδησης που αναφέρει ότι οι φασίστες "είδαν το κορίτσι έξω από Εκκλησία, και όρμησαν για να το διώξουν. Αφού κατάλαβε ότι το πέρασαν για προσφυγάκι, λόγω του μαντηλιού και των προπηλακισμών τους, με δάκρυα στα μάτια τούς απαντούσε ότι «η Εκκλησία είναι για όλους»".

Η Εκκλησία δεν είναι για όλους. Το παπαδαριό είναι ένα από τα πλυντήρια του ναζισμού. Υπάρχουν Αρχιερείς που υποστηρίζουν πλήρως τους ρατσιστές.
Δεν είναι μυστικό, το διαλαλούν δημόσια. Ενώ οι υπόλοιποι ανώτεροι κληρικοί στηρίζουν τα ακροδεξιάκομματόσκυλα με τα ράσα.
Έτσι οι φασίστες θεώρησαν πως έπαιζαν “εντός έδρας”. Αν και οι περισσότεροι ναζί μισούν τον Εβραίο Ιησού, υποκρίνονται τους καλούς Χριστιανούς. Το πόσο “καλοί” είναι, μικρή μου, το είδες από πρώτο χέρι.

Και τώρα ρωτώ τον Αρχιεπίσκοπο:
Ο Χριστιανισμός, είναι για συγκεκριμένες εθνικότητες;
Είναι υπέρ της Ορθοδοξίας να διώχνονται όσοι ξένοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το κήρυγμα και τη λειτουργία στο ναό; - Όχι βέβαια.

Τότε; Κάποιοι έβαλαν πάνω από τη θρησκεία το μικροκομματικό συμφέρον. Ίσως από κόμπλεξ, ίσως για ρουσφέτι - η Δεξιά έχει εξυπηρετήσει καλά τους παπάδες.

Βέβαια υπάρχει κι ο ΣΥΡΙΖΑ. Για τη ΝΔ και τα δεκανίκια της, περιμένω ένα “προσέχετε λίγο, ρε βλάκες, οι συγγενείς του κοριτσιού ψηφίζουν”.
Ο ανιστόρητος ΣΥΡΙΖΑ όμως; Για δικούς του λόγους κλώθει κι αυτός αυγά ιοβόλων φιδιών άσχετα με το τι λέει.
Προφανώς περιμένει από τα αυγά να βγουν αηδόνια.
Μια λέξη μόνο: Βαϊμάρη. Ας δουν οι ρεφορμιστές ποιοι είχαν στον κόρφο τους τα ναζιστικά φιδάκια και τι έπαθαν μόλις αυτά ζεστάθηκαν από την εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger