Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Επιλεκτικές "ευαισθησίες" ορισμένων για την άδεια στον Δ. Κουφοντίνα

Του Γ .Γ.

Ξεσάλωσαν πάλι tα φασιστοειδή και κάθε είδους αντιδραστικό ανθρωπάριο γιατί ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα πάρει αύριο μια ανάσα λευτεριάς βγαίνοντας για δυο μέρες από την φυλακή.

Οι χρυσοκάνθαροι της μπουρζουαζίας, οι πολιτικάντηδες της μίζας και της αρπαχτής, -ειδικά σήμερα που η αποκάλυψη του σκανδάλου της  Novartis έχει κάνει αρκετούς απ’ αυτούς να χάσουν τον ύπνο τους- μαζί και τα παπαγαλάκια τους στα αστικά ΜΜΕ, βρήκαν στο πρόσωπο του Κουφοντίνα τον άνθρωπο που αποτελεί απειλή για την ελληνική κοινωνία.

Να προσπεράσουμε ότι όλοι αυτοί παρακολουθούσαν να γίνεται κουρελόχαρτο ο δικός τους «νομικός πολιτισμός» και να στερείτε για εφτά χρόνια την άδεια ο Κουφοντίνας γιατί δεν έκανε δήλωση αποκήρυξης των ιδεών του και γιατί στη φυλακή «συγχρωτίζεται» με άλλους πολιτικούς κρατούμενους!
Να μην αναφέρουμε ότι όλοι αυτοί που «σχίζουν τα ιμάτια τους», γιατί το μέλος της 17Ν, σύμφωνα με την δικιά τους νομοθεσία, έχει δυο κουτσουρεμένες μέρες για να βρεθεί έξω από τα κάτεργα του ελληνικού κράτους (είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται 2 φορές την μέρα στο Α.Τ),  δεν έχουν εκδηλώσει το παραμικρό ψέλλισμα για τους δεκάδες νόμους που ληστεύουν και οδηγούν στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό, ενώ με τον νόμο «περί ευθύνης υπουργών» βγαίνουν λάδι οι μιζαδόροι πολιτικάντηδες.

Να μιλήσουμε επί του προκειμένου. Πλεονασμός να αναφερθούμε σε φασίστες φονιάδες που έτυχαν ιδιαίτερης δικαστικής ευνοϊκής μεταχείρισης και σε χρυσαυγίτι δίκες που «σέρνονται» επ' αόριστον με τους εγκληματίες να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Τα θύματα τους, βλέπεις, ελεύθεροι αγωνιστές, εξαθλιωμένοι αλλοδαποί  και όχι κάθε είδους βασανιστές.

Ο Δ.Κ δικάστηκε από ειδικά δικαστήρια, με ειδικούς νόμους, με ψευδομάρτυρες και κατασκευασμένα στοιχεία και του επιβλήθηκα 16 φορές ισόβια. Με τους δικούς τους νόμους, λοιπόν έχει την δυνατότητα να περάσει κάποιες ώρες έξω απ’ τα κάτεργα τους.

Ναι, ο Δ. Κουφοντίνας «καθάρισε» τον τόπο από κάποια κοινωνικά παράσιτα. και το αστικό κράτος τον αντιμετώπισε ανάλογα.
Εχουν όπως καμιά σύγκριση τα «εγκλήματα» που έκανε ο «Λουκάς» της !7Ν, με τα εγκλήματα που έκαναν οι πρωτεργάτες της Απριλιανής δικτατορίας; Και που ήταν όλοι οι σημερινοί «αγανακτισμένοι» γιατί παίρνει άδεια απ’ την φυλακή ο Δ.Κ., όταν ο Παττακός, ο Μακαρέζος, ο Λαδάς κ.α αποφυλακιζόταν μετά από 16 χρόνια κρατούμενοι; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger