Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

«Στο καφενείον η Ελλάς, ο σαλτιμπάγκος πουλά τα νούμερα φθηνά... »


«Η χώρα μας είναι ένα ανοιχτό πεδίο ανάπτυξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε όλους τους τομείς της οικονομίας και ειδικότερα στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας (...) Η ελληνική επικράτεια είναι η πύλη σε μια μεγάλη περιοχή, εντός της οποίας βρίσκονται οι αναπτυσσόμενες αγορές των χωρών της Βαλκανικής, της Μαύρης Θάλασσας, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Η οποιαδήποτε επένδυση πραγματοποιείται στην Ελλάδα, έχει έναν πολλαπλασιαστή απόδοσης που της προσδίδει μια ιδιαίτερη δυναμική».
Τα παραπάνω έγραφε πρόσφατα, σε άρθρο του στην αμερικανική ιστοσελίδα «Defensenews.com», ο αν. υπουργός Αμυνας και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Βίτσας.
Βλέπετε. Το κράτος έχει συνέχεια, οι κυβερνήσεις τις αστικής τάξης έχουν συνέχεια και η προσαρμογή στις στοχεύσεις πρέπει να επικαιροποιούνται, να εναρμονίζονται με τα οικονομικά συμφέροντα των πολυεθνικών, όπου Γης.
Δεν διστάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στην πράξη υπηρετεί τα σχέδια του πολέμου, αφού υιοθετεί την πιο βρώμικη άποψη των οικονομικών συμφερόντων, ότι «...ένας πόλεμος έχει και αναπτυξιακά χαρακτηριστικά».
Και συνεχίζει κυνικά ακάθεκτος ο κ. Βίτσας: «Ειδικά στο χώρο των αμυντικών επενδύσεων, απώτερος στόχος μας είναι η Ελλάδα ν' αποτελέσει, σε επίπεδο βιομηχανίας, κέντρο υποστήριξης των οπλικών συστημάτων των ΗΠΑ και των άλλων συμμάχων μας, στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής (...) Εχουμε μπροστά μας την Ελλάδα μετά την κρίση. Την Ελλάδα με τους ανοιχτούς ορίζοντες για συνεργασίες και επενδύσεις. Αρκεί κάποιος να την γνωρίζει καλύτερα, να γνωρίζει καλύτερα όλο το φάσμα του παραγωγικού της δυναμικού και να το αξιοποιεί».
Σαφέστατη και πεντακάθαρη η θέση του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκχωρεί τα πάντα, γη, αέρα, θάλασσα, Ενοπλες Δυνάμεις και το λαό, αρκεί να ευημερούν τα κέρδη του κεφαλαίου.
Καμία αναστολή για τα χιλιάδες θύματα, τους ξεριζωμούς, την εξαθλίωση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε delete στις εικόνες και τις μνήμες δυο Παγκοσμίων Πολέμων, των εκατομμυρίων νεκρών και καταστροφών της ανθρωπότητας.
Συμπεριφέρονται ως κοινοί σαλτιμπάγκοι, πουλούν τα νούμερα φθηνά, «στο καφενείον η Ελλάς», ακριβώς γιατί πέρασαν απέναντι στην όχθη που σπέρνει θάνατο.
Εκεί που οι άνθρωποι ταυτίζονται με τα αναλώσιμα της απόδοσης κερδών για μια χούφτα κεφαλαιοκράτες.

Αεροπεζοναύτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger