Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς έξω από το Ειρηνοδικείο Αθήνας

Δυναμικό «παρών», έξω από το Ειρηνοδικείο της Αθήνας, έδωσε το ΠΑΜΕ, συνεχίζοντας έτσι την πάλη του ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις σπιτιών φτωχών εργατικών - λαϊκών οικογενειών.
Εργαζόμενοι από διάφορους κλάδους, ήταν συγκεντρωμένοι επί της οδού Λουκάρεως, φωνάζοντας: «Εμπρός λαέ ξεσηκωμός, κάτω τα χέρια απ' του λαού το βιός», αλλά και «στο γύψο δεν θα βάλετε την απεργία, καμιά υποταγή στην πλουτοκρατία», διαμαρτυρόμενοι ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Εξάλλου, οι σημερινές κινητοποιήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των καθημερινών πολύμορφων κινητοποιήσεων που διοργανώνουν Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Σωματεία ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.
Σε δήλωσή του ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ, τόνισε: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έρχεται να αρπάξει την κατοικία του λαού βήμα-βήμα. Προχωράει στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, προχώρησε στην αυτεπάγγελτη δίωξη σε όποιον αγωνίζεται ενάντια στην υφαρπαγή της λαϊκής κατοικίας και τώρα συνεχίζει, αρπάζει τη λαϊκή κατοικία όποιου χρωστάει στο δημόσιο. Εμείς θα βρισκόμαστε συνέχεια στο δρόμο, θα αγωνιστούμε για να μη χάσει κανείς το σπίτι του. Όπως και να τους κάνουν τους πλειστηριασμούς εμείς θα είμαστε συνέχεια μπροστά και δεν θα χαθεί κανέναν σπίτι, ούτε από τους τραπεζίτες, ούτε από το κράτος. Συνεχίζουμε τον αγώνα. Όλοι στην απεργία στις 12 Γενάρη, στις 12.00 μ.μ. στην Ομόνοια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger