Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Τελικά ο Ολυμπιακός στέλνει σπίτι του τον Λεμονή; - Συμφωνία με Όσκαρ Γκαρσία, λένε στην Βαρκελώνη!

Τελικά ο Ολυμπιακός στέλνει σπίτι του τον Λεμονή; - Συμφωνία με Όσκαρ Γκαρσία, λένε στην Βαρκελώνη!Παρά τη διάψευση του Ολυμπιακού καταλανική εφημερίδα ρίχνει «βόμβα» συμφωνίας με τον Όσκαρ Γκαρσία

Εξελίξεις στην υπόθεση Όσκαρ Γκαρσία προκύπτουν από τη Βαρκελώνη. Και μπορεί στον Ολυμπιακό να ξέκοψαν κάθε σενάριο για τον 44χρονο τεχνικό λέγοντας πως «δεν υπάρχει κανένα, μας απασχολεί μόνο η αναμέτρηση με τη Λάρισα», ωστόσο, οι Καταλανοί παρουσιάζουν νέα δεδομένα εντελώς διαφορετικά.
Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» επανήλθαν με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός έχει έρθει δώσει τα χέρια με τον Γκαρσία για να ανάλαβει τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.
Στο δημοσίευμα υπάρχουν και λεπτομέρειες του deal το οποίο φέρεται να κλείστηκε πριν λίγες ώρες στο ξενοδοχείο Rey Juan Carlos I της Βαρκελώνης. Πάντα σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» παρόντες στο ραντεβού ήταν ο εκπρόσωπος του Γκαρθία, Ζοζέπ Μαρία Ορομπίτζ, και άνθρωποι του Ολυμπιακού.
Πλέον μένει να τοποθετηθεί επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός για το νέο σενάριο που διέρρευσε. Κάτι που πιθανότατα θα κάνει τις επόμενες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger