Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Σημαντική νίκη για τα κορίτσια της ΑΕΚ στο Αιγάλεω

Πέρασε “αλώβητη” από το Αιγάλεω η γυναικεία Το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα διεύρυνε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 3-0 σετ του Αιγάλεω στο πρώτο παιχνίδι για το 2018 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της preleague. Τα κορίτσια του Γιώργου Σαμαρά αν και παρουσίασαν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της στην διάρκεια του αγώνα, στα κρίσιμα σημεία έδειξαν σοβαρότητα και πήραν τους τρεις βαθμούς. Με τη νίκη αυτή η ΑΕΚ παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς και μέσα στον στόχο της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια.

Στο πρώτο σετ το Αιγάλεω προσπάθησε να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ παίρνοντας το προβάδισμα με 12-9. Η “Ένωση” αντέδρασε σωστά, βελτίωσε την υποδοχή της ισοφάρισε γρήγορα σε 12-12 και από εκείνο το σημείο ήταν σε θέση οδηγού στο σκορ “χτίζοντας” παράλληλα διαφορά ασφαλείας. Από το 21-24, το Αιγάλεω μείωσε με την ΑΕΚ να παίρνει ωστόσο τη νίκη με 25-23. Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν και πάλι καλύτεροι στο ξεκίνημα κάνοντας το 4-0 και παράλληλα ανέβασαν την διαφορά σε 14-10. Σε εκείνο το σημείο οι “κιτρινόμαυρες” σοβαρεύτηκαν ισοφάρισαν σε 15-15 και στη συνέχεια προηγήθηκαν με 20-22 για να πάρει τη νίκη με 21-25. Στο τρίτο σετ η “Ένωση” ήταν από την αρχή σοβαρή είχε την ευκαιρία να “καθαρίσει” γρήγορα όμως χρειάστηκε να πάει στην παράταση για να πάρει τη νίκη με 24-26.
Τα σετ: 23-25, 21-25, 24-26
ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιαδη): Βλάχου, Παναγωτίδου, Αρβανιτοπούλου,   Κάστανου, Καραμούντζου, Καββαδία / Αναστασάδη (λ), Χαριτωνίδη, Μανώλικα, Κικιρίκου.
ΑΕΚ (Σαμαράς): Χρυσομάλλη, Οικονομίδου, Μαλουσάρη, Ζίγκα, Μπίσκου, Γκρέκα / Μπελιά (λ), Ματιάδη, Γεωργακοπούλου, Βυζαντινού, Αντωνιάδη, Βάθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger