Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Λαφαζάνης: Ψεύτης ο Τσίπρας, πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας 60 τμ για οφειλή €20.000

Λαφαζάνης: Ψεύτης ο Τσίπρας, πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας 60 τμ για οφειλή €20.000

«Ορίστε πόσο προστατεύεται η πρώτη κατοικία, να ρθουν εδώ να δουν πόσο προστατεύεται η λαϊκή πρώτη κατοικία» είπε ο πρόεδρος της ΛΑΕ από το Ειρηνοδικείο στο Ίλιον

Μπορεί και αυτή την Τετάρτη οι συμβολαιογράφοι να απέχουν από τους πλειστηριασμούς, ωστόσο τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών, πιστά στο ραντεβού τους, δίνουν το «παρών» έξω από τα ειρηνοδικεία της Αττικής.


Μέλη της Λαϊκής Ενότητας και του ΕΠΑΜ έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα έξω από το Ειρηνοδικείο στο Ίλιον θέλοντας να δείξουν αφενός την αντίθεση τους στο "ξεπούλημα" της λαϊκής περιουσίας και αφετέρου να διαμηνύσουν πως δεν "τρομοκρατούνται" από την τροπολογία που ψηφίστηκε από τη Βουλή με την οποία αυστηροποιείται το πλαίσιο προστασίας διεξαγωγής των πλειστηριασμών.

Έτσι παρά το γεγονός ότι βρίσκονται αντιμέτωποι με διώξεις όσοι προσπαθούν να παρεμποδίσουν την διαδικασία των πλειστηριασμών ΛΑΕ και ΕΠΑΜ έχουν παραταχθεί μπροστά στην είσοδο του Ειρηνοδικείου φωνάζοντας συνθήματα και υψώνοντας πανό.
Σήμερα στο Ειρηνοδικείο στο Ίλιον είναι προγραμματισμένος ένας πλειστηριασμός ενός διαμερίσματος για οφειλή 20.000 ευρώ σε τράπεζα με τιμή πρώτης προσφοράς τα 29.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger