Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017

Και κάποιοι στην Σκόπελο λιγουρεύονται πράσινη ενέργεια σωπάστε ρε....

Διαμαρτυρία Τουριστικού Συλλόγου Καρύστου για τους αιολικούς σταθμούς στη Νότια Καρυστίας

Στη Σκιάθο το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS με δράσεις κατά της πλαστικής σακούλας

To Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS πρόκειται να επισκεφθεί τη Σκιάθο το διάστημα 9-13 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του προγράμματος A.S.A.P. (Active Skiathos Against Plastic bag), με δράσεις στοχευμένες στην ενημέρωση των πολιτών και στην ενεργό συμμετοχή τους στην προοπτική μείωσης της πλαστικής σακούλας στο νησί. To πρόγραμμα A.S.A.P. χρηματοδοτείται από την πρωτοβουλία BeMed – Beyond Plastic Med, το Ίδρυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου ΙΙ του Μονακό, το Ίδρυμα Thalassa, τον Δήμο Σκιάθου και το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, υποστηρίζεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Σκιάθος» και υλοποιείται από τον Μάιο 2017 έως τον Ιούνιο 2018.

Δίψασε ο Σκόπελος όλο το καλοκαίρι!

Το νερό – νεράκι λένε εδώ και 5 μήνες οι κάτοικοι του Σκοπέλου και πλέον έχουν πειστεί ότι το πρόβλημα υδροδότησης ολόκληρου του χωριού, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά φέτος, δεν οφείλεται σε υπερκατανάλωση λόγω του καλοκαιριού. Από τον Μάιο μέχρι σήμερα, οι βρύσες στα σπίτια έχουν στερέψει και τρέχουν μόνο για 1 – 2 ώρες κατά τις βραδινές ώρες, προκαλώντας την αγανάκτηση των κατοίκων που έχουν επισημάνει κατ’ επανάληψη το πρόβλημα στην ΔΕΥΑΛ. Ο Αντώνης

Πολλά κενά καθηγητών στη Γ’ Λυκείου στις Σποράδες – Χάνονται δεκάδες διδακτικές ώρες κάθε εβδομάδα

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκονται οι μαθητές της Γ’ Τάξης Λυκείου της Σκιάθου και της Σκοπέλου, καθώς ακόμη δεν διδάσκονται σε βασικά μαθήματα που θα διαγωνιστούν στις πανελλαδικές εξετάσεις, όπως στη Φυσική, τη Χημεία, τη Βιολογία, αλλά και την Πληροφορική.

Η φορολογική καταιγίδα και το τέλος διανυκτέρευσης θα “σκοτώσουν” τον τουρισμό!

H φορολογική εξίσωση της Σκοπέλου και οσονούπω των υπολοίπων νησιών μας με την ηπειρωτική Ελλάδα σε συνδυασμό με το τέλος διανυκτέρευσης, που θα επιβληθεί από την 1η Ιανουαρίου του 2018, έχουν προκαλέσει αναστάτωση στους επιχειρηματίες του τουρισμού, καθώς η μόνη σταθερή βιομηχανία που στηρίζει την εθνική οικονομία, δεν αντέχει άλλο το μεγάλο βάρος της φορολόγησης.

Οι γιατροί των νησιών

Γιατρός = λειτούργημα που απαιτεί μακροχρόνιες, δύσκολες και απαιτητικές σπουδές και μετεκπαίδευση. Λειτούργημα που δίνοντας τον όρκο του Ιπποκράτη, αποκτάς αίγλη και Prestige στην κοινωνία. Η ευκαιρία να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου και δη στην Κω (πατρίδα του Ιπποκράτη), είναι μοναδική για το βιογραφικό κάθε νέου/νέας γιατρού/ίνας που ξεκινάει την επαγγελματική του/της καριέρα.

Κατάληψη στη ΔΟΥ Ψυχικού από Ρουβίκωνας

post imageΣήμερα στις 07:45 σύντροφοι και συντρόφισσες καταλάβαμε το κτήριο της ΔΟΥ Ψυχικού στη λεωφόρο Κηφισίας λιγάκι μετά τον κόμβο με την Κατεχάκη.
OXI ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ - ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΏΝ 
ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ
Θα ακολουθήσει αναλυτικό κείμενο και Video


Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας

Σοκ με τις περικοπές των συντάξεων- «Ψαλίδι» έως 1.000 ευρώ σε ανώτατους στρατιωτικούς και δικαστές

Φωτογραφία: IntimenewsΜειώσεις σοκ σε χιλιάδες ανώτατους στρατιωτικούς όλων των Σωμάτων, ανώτατους δικαστικούς και πανεπιστημιακούς έκρυβε η εκκαθάριση των συντάξεων Οκτωβρίου αφού άρχισε από τα Ταμεία η εφαρμογή του πλαφόν κατ' εφαρμογή του νόμου Κατρούγκαλου.

Μεγάλη ιατρική αποστολή ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ


Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από εθελοντές γιατρούς στην Αλόννησο

Απόβαση κοινωνικής προσφοράς θα πραγματοποιηθεί στην Αλόννησο, στο πλαίσιο της χειμερινής αποστολής της Ομάδας Αιγαίου, που θα διαρκέσει από την Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή 70 περίπου εθελοντών. Η Ομάδα Αιγαίου, συνεχίζοντας την εθελοντική δράση της με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των νησιών που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές, θα πραγματοποιήσει την παραπάνω ιατρική αποστολή - μία από τις μεγαλύτερες που έχουν πραγματοποιηθεί.
Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας 5/10/2017

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας 5/10/2017Αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου