Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Στη Σκιάθο υψηλόβαθμα στελέχη του ρωσικού γίγαντα Gazprom

Την Σκιάθο επέλεξε ο ρωσικός κολοσσός φυσικού αερίου Gazprom για τη διεξαγωγή της τελευταίας συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή του Έλληνα επιχειρηματία Δημήτρη Κοπελούζου.
Τα μέλη του Δ.Σ. της Gazprom έφθασαν στο νησί του Παπαδιαμάντη με τρία λίαρ τζετ, ενώ ο Δ. Κοπελούζος μετέβη με το πολυτελές σκάφος του.

Σκοπελίτικα καράβια ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο με την οικογένεια Μπουνταλά

Η οικογένεια Μπουνταλά από τη Σκόπελο ασχολείται με τη θάλασσα πέντε γενιές τώρα. Φτασμένοι καραβομαραγκοί που δούλεψαν μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα, αλλά και στην Αμερική φτάνοντας έτσι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Οι καταβολές της οικογένειας έθρεψαν και τη δημιουργικότητά της από πάππου προς πάππο. Κι όταν πια οι παραδοσιακοί ταρσανάδες άρχισαν να κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον, οι Σκοπελίτες μάστορες άρχισαν να ασχολούνται με τη μικροναυπηγική. Από τα

Η ιστορία του κοπρίτη Παναγή στη ΣκόπελοΟ Παναγής από μικρός ήταν ένα ήσυχο παιδί και στο σχολείο καλός μαθητής και γενικά πάρα πολύ ήσυχο παιδί με τις παρέες του  ο μπαμπάς του φρόντισε  με

Σκόπελος: Σύλληψη 31χρονου που απείλησε και εξύβρισε την εν διαστάσει σύζυγό του

Ένας 31χρονος Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκοπέλου μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η 27χρονη εν διαστάσει σύζυγός του και ένας άλλος Αλβανός, ηλικίας 31 ετών επίσης.

Ισχυρός σεισμός στην περιοχή μας

Εκδηλώσεις και δράσεις πολιτισμού στη Σκόπελο


Συνεχίζεται η σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων που προσελκύουν το ενδιαφέρον των Σκοπελιτών όλων των ηλικιών αλλά και των επισκεπτών του νησιού στη Σκόπελο.
Το πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 5 Αυγούστου στο Παλαιό Σκοπελίτικο Αρχοντικό Βακράτσα, όπου στις 10.30 π.μ. η ιστορικός κ. Ρηγίνα Μπουνταλά θα πληροφορήσει τους συμμετέχοντες για την επιφανή οικογένεια του νησιού και τη λαογραφική συλλογή του αρχοντικού με ξενάγηση στους χώρους του.

Χρώματα από το Νεπάλ στη Σκόπελο


Πολυμελής ομάδα από το μακρινό Νεπάλ θα ταξιδέψει στη Σκόπελο προκειμένου να συμμετάσχει στο 5οΦεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος», που πραγματοποιείται στη Σκόπελο από τις 26 έως τις 28 Αυγούστου, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 7.500 θεατές.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου