Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Μία γυναίκα πήγε στο δικαστήριο επειδή επιτέθηκε στην βοηθό του γιατρού της. Η συνέχεια; Θα σας κάνει να Λιώσετε!

Υποτίθεται πως θα ήταν μία επίσκεψη ρουτίνας στον γιατρό. Αλλά η ασθενής τελικά βρέθηκε στο δικαστήριο, περιγράφοντας μία απίστευτη ιστορία...

Θαλάσσια χελώνα και δελφίνι βρέθηκαν νεκρά σε παραλίες

Νεκρά εντοπίστηκαν από τη Λιμενική Αρχή Βόλου μία θαλάσσια χελώνα στην παραλία Θεοτόκου Πηλίου και ένα δελφίνι στην παραλία Λύρη Πηλίου.
Από τη Λιμενική Αρχή ενημερώθηκαν σχετικά οι αρμόδιες Υπηρεσίες Καθαριότητας για την υγειονομική τους ταφή.

Μάζης: Δεν αποκλείω απόπειρα απόβασης των Τούρκων στο Καστελόριζο

«Η Ελλάδα πρέπει να είναι με το δάχτυλο στην σκανδάλη»


Μάζης: Δεν αποκλείω απόπειρα απόβασης των Τούρκων στο Καστελόριζο

«Θα το πω ωμά, αν δούμε τις δημοσκοπήσεις να έχουν τον Ερντογάν χαμηλά και να μην του δίνουν το δικαίωμα να γίνει σουλτάνος, θα πρέπει να είμαστε με το δάχτυλο στην σκανδάλη» δήλωσε μεταξύ άλλων ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννης Μάζης.

Τσακαλώτος: Το μόνο που ισχύει είναι ότι αν δε βγαίνουν οι στόχοι θα πάρουμε μέτρα

Τσακαλώτος: Το μόνο που ισχύει είναι ότι αν δε βγαίνουν οι στόχοι θα πάρουμε μέτρα
«Δεν ωραιοποιούμε την κατάσταση, ούτε λέμε ότι τελείωσε η λιτότητα» παραδέχθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ενημερώνοντας τα μέλη της διαρκούς κοινοβουλευτικής επιτροπής οικονομικών υποθέσεων για τα αποτελέσματα του Eurogroup.
Επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν θεωρεί ότι ήταν σωστό να πάρουμε μέτρα, όμως πρόσθεσε ότι «αυτό που κερδίσαμε ήταν να πάρουμε και τα αντίμετρα. Ως παράδειγμα αντιμέτρων, ανέφερε την μείωση της συμμετοχής των συνταξιούχων στα φάρμακα.
«Η προνομοθέτηση, δεν είναι αντισυνταγματική, είναι δημοκρατικά προβληματική» είπε ο υπουργός Οικονομικών.

Πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε όλη την αριστερά για κοινή δράση απέναντι στην αξιολόγηση

Σήμερα βρίσκεται ξανά στη χώρα μας η Τρόικα, προκειμένου να συγκεκριμενοποιήσουν από κοινού με την κυβέρνηση τα μέτρα στα οποία ήδη η κυβέρνηση έχει συναινέσει από τις 20 Φλεβάρη.

Σήμερα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ διατυπώνει πρόταση κοινής δράσης στο ΚΚΕ, στη ΛΑΕ και σε κάθε δύναμη της μαχόμενης αριστεράς, για να συντονίσουν τη δράση τους με σκοπό ένα μέτωπο που θα σταματήσει την ψήφιση των νέων μέτρων λεηλασίας του λαού.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τα νέα μέτρα γράφει ότι: "Κυβέρνηση και δανειστές συμφώνησαν σε μείωση του αφορολόγητου για τους εργαζόμενους, που θα οδηγήσει στο να πληρώνουν φόρους ακόμη και οι άνεργοι, σε νέα σφαγή των συντάξεων, σε «μεταρρυθμίσεις» στην αγορά εργασίας με κατάργηση κάθε εργασιακού δικαιώματος, απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και άλλα μέτρα διάλυσης του κόσμου της εργασίας. Την ίδια στιγμή, τα «αντίμετρα» που διαφημίζουν είναι φοροαπαλλαγές και κίνητρα για το μεγάλο κεφάλαιο προκειμένου να ξεζουμίσουν τους εργαζόμενους, τη δημόσια περιουσία και το φυσικό πλούτο της χώρας."

Ηχηρό « Χαστούκι» στον δήμαρχο Σκοπέλου Χρήστο Βασιλούδη από τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Βαφίνη για την εγκατάλειψη του Λουτρακίου της Γλώσσας δείτε το βίντεο !


ΣΚΟΠΕΛΟΣ Τελικά είναι πολύ τυχεροί αυτοί εκεί στην Γλώσσα για τον σύμβουλο αυτόν που έχουν ……ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ....

Νέο πλαίσιο για τα τέλη κυκλοφορίας

Τι θα λαμβάνει υπόψη το νέο σύστημα για τον υπολογισμό των τελών κυκλοφορίας σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου. Στόχος "κάποιοι να πάρουν πίσω τις πινακίδες τους"

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΟΚ !! Η ΠΟΡΣΕ ΣΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΗΤΑΝ...



Ανατροπή σοκ !! Η Πόρσε στο τροχαίο ήταν... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ !!

Νέο σύστημα υπόγειων κάδων στη Σκιάθο


Στα πλαίσια της προσπάθειας βελτίωσης της διαχείρισης των απορριμμάτων, ο Δήμος Σκιάθου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκιάθου υιοθέτησαν ένα καινοτόμο σύστημα υπόγειων κάδων. Όπως έγινε γνωστό από τοΠρος τούτο ένα απορριμματοφόρο του Δήμου εφοδιάστηκε με ένα ειδικό μηχανισμό γερανού.

Στο πρόγραμμα HOPEgenesis εντάχθηκε ο Δήμος Αλοννήσου

Στο πρόγραμμα HOPEgenesis εντάχθηκε ο Δήμος Αλοννήσου μετά από μια σειρά επαφών του Δημάρχου Πέτρου Βαφίνη.
Ο Δήμος Αλοννήσου θα συμμετέχει στο πρόγραμμα HOPEgenesis χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
H HOPEgenesis είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση που δραστηριοποιείται στον τομέα της ιατρικής και συγκεκριμένα ασχολείται με το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα βαδίζει προς δημογραφικό αδιέξοδο, αφού το πρόσημο των γεννήσεων σε σχέση με τους θανάτους παρουσιάζεται αρνητικό.

Σκιάθος: Έφυγε από το δρόμο τρίκυκλο με οδηγό ηλικιωμένο


Άγιο είχε ένας 78χρονος οδηγός τρίκυκλου οχήματος σήμερα το μεσημέρι στη Σκιάθο, όταν βγήκε από την πορεία του, και έπεσε σε πρανές δρόμου και σε βάθος περίπου πέντε μέτρων.
Το ατύχημα έγινε στις 12.320 το μεσημέρι, στη θέση Ακρόπολη, όταν 78χρονος οδηγός τρικύκλου οχήματος, έφυγε από το δρόμο και έπεσε σε πρανές με μεγάλη κατηφορική κλίση σε περίπου πέντε μέτρα βάθος.

ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ τι συμβαίνει στην περιοχή μας σήμερα ισχυρός σεισμός 4,4 Ρίχτερ


Διεθνής διάκριση: Ελληνικό το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο

Ως το «καλύτερο εμφιαλωμένο νερό του κόσμου» βραβεύτηκε  νερό του Ψηλορείτη...

Απάντηση στον μαλάκα με την λαγάνα που βρήκε 1,20 την τιμή της ο μπετοβλακας που βρε? και δεν ασχολείται με τούς συλλόγους και τα πουλάκια ξέρη καλά......άλλα κατηγορεί τούς Σκοπελίτες φουρνάρηδες ότι κλέβουν ,ενώ έχουν ίδια τιμή όπως όλοι η Ελλάδα .....και εσείς ακόμη τον βλέπετε και τον εμπιστεύεστε


Ιδιαίτερα απαισιόδοξες είναι οι εκτιμήσεις των αρτοποιών της Μαγνησίας όχι μόνο για την κίνηση στα αρτοποιία την Καθαρά Δευτέρα, όπου θα διατίθεται η παραδοσιακή λαγάνα σε τιμές ίδιες με αυτές της τελευταίας επταετίας, αλλά γενικότερα για την κατάσταση στον κλάδο τους, με τη συρρίκνωση του τζίρου για το φούρνο της γειτονιάς να είναι συνεχής. Οι επιχειρήσεις τους παραμένουν ανοικτές, καθώς στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι οικογενειακές και έτσι περιστέλλεται το λειτουργικό κόστος. Διαφορετικά, θα είχαν βάλει λουκέτο προ πολλού, αφήνοντας

ΟΑΕΔ: Προσλήψεις ανέργων με επιδότηση μισθού


ΟΑΕΔ: Προσλήψεις ανέργων με επιδότηση μισθού

Προγράμματα ΟΑΕΔ. Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσλάβουν ανέργους ηλικίας άνω των 50 ετών μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ένταξη σε δύο προγράμματα.

Οι προσλήψεις των ανέργων θα γίνουν από ιδιωτικές επιχειρήσεις, σε συνεταιρισμούς, σε Κοινωνικές Συναιτεριστικές Επιχειρήσεις, σε Κοινωνικούς Συνεταιρισμούς Περιορισμένης Ευθύνης (ΚΟΙ.Σ.Π.Ε.) και γενικά σε εργοδότες ιδιωτικού τομέα.

Κλειστά σήμερα τα καταστήματα Μαρινόπουλος- Από Τετάρτη νέα εποχή με Σκλαβενίτη

Σάρκα και οστά παίρνει πλέον η μεγαλύτερη συμφωνία στο χώρο του ελληνικού λιανεμπορίου, καθώς από την Τετάρτη 1η Μαρτίου θα λειτουργήσει η θυγατρική της Σκλαβενίτης, η οποία θα αποκτήσει το δίκτυο καταστημάτων του ομίλου Μαρινόπουλος.
Τα καταστήματα της Μαρινόπουλος αύριο Τρίτη θα παραμείνουν κλειστά προκειμένου από την επομένη- και αφού γίνουν οι αναγκαίες αλλαγές στις ταμειακές μηχανές- να λειτουργήσουν ενσωματωμένα στο δίκτυο Σκλαβενίτης. Πρόκειται για το μεγαλύτερο δίκτυο σούπερ μάρκετ της αγοράς, το οποίο θα αριθμεί πεντακόσια εξήντα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΔΕΗ: Λήγει σήμερα η προθεσμία για επανένταξη στις 36 δόσεις

ΕΩΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΕΩΣ 500 ΕΥΡΩ

ΔΕΗ: Λήγει σήμερα η προθεσμία για επανένταξη στις 36 δόσεις

Τελευταία ευκαιρία για επανένταξη στη ρύθμιση των 36 δόσεων της ΔΕΗ έχουν οι καταναλωτές, καθώς εκπνέει η προθεσμία.
Το πρόγραμμα αφορά τους πελάτες που είχαν ενταχθεί στις 36 δόσεις, αλλά έχασαν τη ρύθμιση. Για την επανένταξη πρέπει να υπάρξει άμεση καταβολή της πρώτης δόσης.
Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα που λήγει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου απευθύνεται σε καταναλωτές που είχαν ενταχθεί στις 36 δόσεις αλλά στη συνέχεια δεν τήρησαν τη ρύθμιση.
Σε αυτούς τους καταναλωτές δόθηκε η δυνατότητα επανένταξης στη ρύθμιση των 36 δόσεων για το τρέχον συνολικό ποσό οφειλής τους, το οποίο ρυθμιζόταν στον εναπομείναντα αριθμό δόσεων από τις αρχικές 36, με άμεση καταβολή της 1ης δόσης.

Παγίδες της εφορίας: Δικαιούται να κατάσχει ακίνητο για χρέος 500 ευρώ!

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οφειλέτες...

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ


Πηγή: Κατάληψη «ΣΤΡΟΥΓΚΑ»

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, κτίριο Γκίνη, ΤΡΙΤΗ 28/2/2017, 7μμ

 Μετά τα τελευταία γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια και τις νέες επιθέσεις του οργανωμένου οπαδικού στρατού του επιχειρηματία Μελισσανίδη στον Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Χώρο της Κατάληψης «Στρούγκα», προκύπτει η αναγκαιότητα μιας οργανωμένης απάντησης από το ανταγωνιστικό κίνημα.

Μετά από συνεννόηση με συλλογικότητες του χώρου, που συμφωνούν ότι οι επιθέσεις αε κάθε συλλογικότητα του κινήματος πρέπει να αντιμετωπίζονται συλλογικά, άμεσα και μαχητικά, καλούμε σε συνέλευση, την Τρίτρη 28 Φλεβάρη, στις 7μμ, στο Πολυτεχνείο (κτίριο Γκίνη).

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Powered By Blogger