Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ελληνική κοινωνία ήταν η Ρούπα...

Ernest Tsitsi
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ελληνική κοινωνία ήταν η Ρούπα, αυτη έφαγε τα λεφτά στο χρηματιστήριο το 98, τα δισεκατομμύρια με τους Ολυμπιακούς, τα εξοπλιστικά και πολλά αλλα, και στο τέλος μας έφερε και τρία μνημόνια. Το βασίλειο της Δανιμαρκιας, ζει και βεβαίως, βασιλεύει, αλλα ο άναξ είναι γυμνό

Ρε καραγκιόζηδες, πόσα Ελληνόπουλα στερούνται αυτή τη στιγμή του σταθερού εισοδήματος και της στέγης, με υπαιτιότητα δική σας;

Maria Veremi
Ακούσαμε και το ανέκδοτο , ότι δεν αρκεί ένα σταθερό εισόδημα κι ένα σπίτι , για να μπορούν η γιαγιά του και η θεία του να αναλάβουν την επιμέλεια του παιδιού της Ρούπα. Ρε καραγκιόζηδες, πόσα Ελληνόπουλα στερούνται αυτή τη στιγμή του σταθερού εισοδήματος και της στέγης, με υπαιτιότητα δική σας;

Ρε Τσίπρα, να κρατάς όμηρο γι' αντίποινα ένα 6χρονο, στα έμαθε ο Νετανιάχου;

Tι φταίει ένα εξάχρονο παιδάκι για τις επιλογές των γονιών του;
Τι είδους κτήνη -ξεπερνούν τον Χίτλερ- είναι αυτοί οι νεοναζί που εκβιάζουν με την ψυχή ενός 6χρονου;

Ποιά είναι αυτή η εισαγγελέας ανηλίκων κα Νικολού Ούτε στη δικτατορία δεν γίνονταν αυτά!

Ερη Ριτσου μαζί με Ερη Ελευθερία Ριτσου.
ΜΑΥΡΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ λοιπόν.
Ποιά είναι αυτή η εισαγγελέας ανηλίκων κα Νικολού που αρνήθηκε να δώσει την επιμέλεια του εξάχρονου παιδιού της Πόλας Ρούπα στη μητέρα και στην αδερφή της;
Ποιά είναι αυτή η κυρία εισαγγελέας (που είναι και ανηλίκων τρομάρα της) που δεν επιτρέπει στη γιαγιά και στη θεία του παιδιού να το πάρουν να το φροντίσουν αλλά και ούτε να το δουν καν.
Ποιά είναι αυτή η κυρία που αρνείται να γνωστοποιήσει πού βρίσκεται το παιδί;
Ποιά είναι αυτή η κυρία Νικολού πως "νόμιμα" παρανομεί;
Πού ακούστηκε να κρατείται εξάχρονο παιδί;
Ούτε στη δικτατορία δεν γίνονταν αυτά!

Ερχεται η ώρα Ύμνος του ΕΑΜ !


ΤΩΡΑ: Δίπλωσε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης - Δειτε τις πρώτες εικόνες

Λεωφορείο του ΟΑΣΘ δίπλωσε πριν από λίγη ώρα στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης μετά το τούνελ με μέτωπο προς δυτικά...

Κείμενο αλληλεγγύης φυλακισμένων αναρχικών στους απεργούς πείνας και δίψας


Σήμερα το πρωί δύο αναρχικές συντρόφισσες, η Κ.Α. και το μέλος του Ε.Α. Πόλα Ρούπα αιχμαλωτίζονται από τους μπάτσους.
Η συντρόφισσα Πόλα πέφτει στα χέρια τους έχοντας μαζί της και τον γιό της, τον οποίο χωρίζουν από τη μητέρα του και τον κρατούν στο τμήμα ανηλίκων.
Πίσω από τις τσιρίδες των κορακιών της Tv και τις δάφνες που προσδοκούν υφιστάμενοι και πολιτικοί προϊστάμενοι για την "νέα τους επιτυχία" κρύβεται η στυγνή ωμότητα του κρατικού μηχανισμού. Τόσο απέναντι στις συντρόφισσες που ξέρουμε καλά σε τι μεθόδους ψυχολογικής και σωματικής βίας υποβάλλονται αυτές τις ώρες, αλλά κυρίως απέναντι στο εξάχρονο παιδί που χρησιμοποιούν ως μοχλό πίεσης.

Γλέζος: Να παραδοθεί το παιδί της Ρούπα στη γιαγιά και τη θεία του

Γλέζος: Να παραδοθεί το παιδί της Ρούπα στη γιαγιά και τη θεία του
Με δήλωσή του ο Μανώλης Γλέζος ζητά να δοθεί το 6χρονο παιδί της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στους συγγενείς του.
Στη δήλωσή του ο κ. Γλέζος κάνει λόγο για«αχαρακτήριστη συμπεριφορά των κρατικών λειτουργών» και τονίζει ότι "ακόμα και στο μετεμφυλιακό αυταρχικό κράτος υπήρχε σεβασμός στη μητρότητα".
Αναλυτικά η δήλωση του Μανώλη Γλέζου:
Ακόμα και στα χρόνια του εμφυλίου και αργότερα, στο μετεμφυλιακό αυταρχικό κράτος που με ευκολία έστηνε στρατοδικεία και καταδίκαζε σε θάνατο τους αντιπάλους του, υπήρχε σεβασμός  στη μητρότητα και στα ανήλικα παιδιά των αγωνιστών που σερνόντουσαν στις φυλακές και τα εκτελεστικά αποσπάσματα.
Ποια λογική και ποια ηθική οδήγησαν, στο σημερινό εξευτελισμό του σύγχρονου Ελληνικού κράτους;

Καύσιμα «φωτιά» στις Σποράδες

Κατακόρυφη άνοδος σημειώνεται στις τιμές πώλησης των υγρών καυσίμων στα νησιά των Βορείων Σποράδων, μετά την προσθήκη του ειδικού φόρου από 1ης Ιανουαρίου, που ανεβάζει κατακόρυφα την τιμή της βενζίνης, η οποία υπολογίζεται ότι θα φτάσει το 1,80 ευρώ ανά λίτρο κατά μέσο όρο.
 Σε κατακόρυφη άνοδο από σήμερα και οι τιμές στη Σκόπελο, μετά την αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 17% σε 24%, γεγονός που συνεπάγεται ακριβότερες τιμές και επιβάρυνση της καθημερινότητας των κατοίκων.

Δείτε το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ εκατομμυρίων του Βενιζέλου - Καταθέσεις, ακίνητα και πολλά λεφτά - ΑΛΟΙΘΩΡΗΣΑΜΕ

«Αξιοσέβαστες» καταθέσεις σε πολλές τράπεζες, 54 ακίνητα, μετοχές και χρεόγραφα, αλλά και...

Δήλωση Νίκου Μαζιώτη και έναρξη απεργίας πείνας και δίψας

Δήλωση Νίκου Μαζιώτη και έναρξη απεργίας πείνας και δίψας

Δήλωση Νίκου Μαζιώτη

Μετά την σύλληψη της Πόλας Ρούπα, η εισαγγελέας ανηλίκων Νικουλού αρνήθηκε να δώσει την επιμέλεια του 6χρονου γιου μας στους συγγενείς της Πόλας, μην επιτρέποντας καν να το δουν, μη γνωστοποιώντας στο συνήγορο μας το που βρίσκεται.
Το κράτος ουσιαστικά απήγαγε τον γιο μας, μας εκδικείται για τις επιλογές αγώνα που κάναμε, του ένοπλου αγώνα. Τα αχρεία όργανα του κράτους, τα τσιράκια των δανειστών, του νόμιμου και συνταγματικού μνημονίου τα βάζουν με ένα 6χρονο παιδί για να μας εκδικηθούν, γιατί επιλέξαμε τον ένοπλο αγώνα, γιατί δεν κάτσαμε να παραδοθούμε στην φυλακή, γιατί περάσαμε στην παρανομία και γιατί κάναμε την επίθεση στο παράρτημα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο γραφείο του μόνιμου αντιπροσώπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Οι πρακτικές της εισαγγελέως Νικολού είναι παρόμοιες με αυτές παλαιότερων εποχών, όπως ήταν οι παιδουπόλεις της Φρειδερίκης για τα παιδιά των ανταρτών του εμφυλίου. Ο γιος μας είναι το παιδί δυο επαναστατών και είναι υπερήφανος για τους γονείς του. Δεν μας λυγίζει κανένας εκβιασμός. Τις επιλογές μας τις υπερασπιζόμαστε με την ίδια μας την ζωή.
Από σήμερα ξεκινάω μαζί με την συντρόφισσα μου απεργία πείνας και δίψας με αίτημα να δοθεί ο γιος μας στους συγγενείς.
Η ένοπλη επανάσταση των από κάτω είναι η μόνη λύση.

Νίκος Μαζιώτης
5-1-2017

Δήλωση Πόλας Ρούπα και έναρξη απεργίας πείνας και δίψας

Δήλωση Πόλας Ρούπα και έναρξη απεργίας πείνας και δίψας

Δήλωση Πόλας Ρούπα

Εγώ η Πόλα Ρούπα δηλώνω ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι μέχρι να πεθάνω αμετανόητη εχθρός του συστήματος. Το παιδί τώρα το βάζουν μέσα σε αυτόν τον πόλεμο και το εκδικούνται προκειμένου να εκδικηθούν περισσότερο εμένα. Έχουν απαγάγει το παιδί μου και δεν ξέρω που βρίσκεται από τα ξημερώματα που μας έχουν συλλάβει. Βρισκόμαστε σε πόλεμο, είναι γεγονός, όμως το να πολεμάνε το παιδί μου με το να αρνούνται να το φέρουν να το δω και με το να αρνούνται να το δώσουν άμεσα σε συγγενείς πρώτου βαθμού, και να το με απειλούν ότι θα πάει σε ίδρυμα, είναι η πιο ποταπή πράξη σε αυτόν τον πόλεμο. Αυτοί που βρίσκονται στον κρατικό μηχανισμό είναι σκουλήκια γιατί πολεμάνε ένα παιδί 6 χρονών.
Ξεκινάω τώρα απεργία πείνας και δίψας προκειμένου να δοθεί το παιδί τώρα στη μάνα μου και την αδερφή μου. Σε ό,τι αφορά εμένα θα παραμείνω εχθρός τους μέχρι να πεθάνω και δεν θα με λυγίσουν ποτέ.
Ζήτω η επανάσταση!

Πόλα Ρούπα
5-1-2017

Διαμαρτυρία Πολιτικών Κρατουμένων κρατούν εκδικητικά όμηρο ενα εξάχρονο παιδί.


Στο πόλεμο, οι αντίπαλοι δείχνουν το ήθος τους. Άλλοι πολεμούν για την ελευθερία και την επανάσταση και άλλοι κρατούν εκδικητικά όμηρο ενα εξάχρονο παιδί. Με απόφαση εισαγγελέως ανηλίκων το εξάχρονο παιδί του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα αντί να δωθεί στους συγγενείς τους, ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ σε νοσοκομειακό χώρο ώστε να αξιολογηθεί δήθεν η φυσική του κατάσταση, χωρίς καν να υπάρχει δυνατότητα στους συγγενείς να το επισκεφτούν. Απαιτούμε να πάψει η εκδικητική κράτηση του 6 χρονου παιδιού και να δωθεί άμεσα στους συγγενείς του. Για αυτό ως διαμαρτυρία καθόμαστε έξω απο τα κελιά μας στην ειδική υπόγεια πτέρυγα μια ώρα μετά το νυχτερινό κλείσιμο.

Πρωτοβουλεία Πολιτικών Κρατουμένων

Oι στρατιώτες τουρτουρίζουν στην Ορεστιάδα, οι ναύτες παγώνουν στις φρεγάτες και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος κάνει σκι στις Άλπεις

 ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ- ΣΕ ΕΒΡΟ, ΝΗΣΙΑ, ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ   Μέλος πληρώματος φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού! Την πραγματική εικόνα που επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπου απεικονίζεται η Απανθρωπιά και η Αδιαφορία του Υπουργείου Άμυνας, στο οποίο ηγείται ο Πάνος Καμμένος, ηγέτης των ακροδεξιών-εθνικιστών ΑΝΕΛ, πολιτικός που προτιμά να κάνει ΣΚΙ στις Άλπεις, παρουσιάζουν οι καταγγελίες των φαντάρων από την Ορεστιάδα και των πληρωμάτων των φρεγατών. Είναι μια απόδειξη της κοινωνικής-ταξικής ανισότητας που επικρατεί μεταξύ ηγεσίας-προσωπικού και που φυσικά καμιά επιχείρηση επιβολής «εθνικής ενότητας» δε μπορεί να

Δίωρη βραδινή στάση στις φυλακές Κορυδαλλού για αλληλεγγύη στην απεργία δίψας Μαζιώτη-Ρούπα

Δίωρη βραδινή στάση θα πραγματοποιηθεί απόψε στις φυλακές Κορυδαλλού σε ένδειξη αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας και δίψας Νίκο Μαζιώτη και Πόλα Ρούπα, για να σταματήσει η κράτηση του γιου τους Βίκτορα Λάμπρου και να δοθεί στους συγγενείς πρώτου βαθμού.
Στη στάση συμμετέχουν η ειδική πτέρυγα των υπόγειων των γυναικείων φυλακών όπου κρατούνται οι πολιτικοί κρατούμενοι, καθώς και η Α και Δ ακτίνες των ανδρικών φυλακών.

Απαγορεύθηκε ο απόπλους των πλοίων

Απαγορεύθηκε ο απόπλους των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά

Στη διάρκεια της νύχτας οι άνεμοι σε πολλές θαλάσσιες περιοχές θα φθάσουν κατα τόπους τα 9 μποφόρ

Απαγορεύθηκε ο απόπλους των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά για Κυκλάδες, Κρήτη Δεδωκάνησα και βορειοανατολικό Αιγαίο, λόγω των θυελλωδών νοτιοδυτικών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατα τόπους τα 8 μποφόρ, ενώ στη διάρκεια της νύχτας αναμένεται να φθάσουν και τα 9 μποφόρ.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΜΥ !! ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ !!

Εικόνα

Ανατροπή της ΕΜΥ !! Πορτοκαλί συναγερμός και χιόνια !!

Κρήτη:Θυελλώδεις άνεμοι σαρώνουν την Κρήτη-Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου κύματος...

Εφιαλτικές ώρες για πασίγνωστη Ελληνίδα - Κινδύνευσε να καεί ζωντανή από ηλεκτρική κουβέρτα [photo]

Εφιαλτικές ώρες για την άτυχη γυναίκα που ξύπνησε όταν την τύλιξαν οι φλόγες...

Τουρισμός δύο ταχυτήτων το 2017 στην Ελλάδα

Σε τουρισμό δύο ταχυτήτων οδηγείται η Ελλάδα για το 2017, με διεύρυνση της απόστασης μεταξύ θετικών και αρνητικών επιδόσεων σε κλάδους, επιχειρήσεις και προορισμούς.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανδρέα Ανδρεάδη, οι προκρατήσεις για το 2017 κινούνται σε θετικό πεδίο. Ομως η αποσταθεροποίηση της Τουρκίας προκαλεί ανησυχία, καθώς σε βάθος χρόνου δεν αποτελεί θετική εξέλιξη για τον τουρισμό μας. Οδηγός των τουριστικών εξελίξεων για τη φετινή χρονιά στη Μεσόγειο αναδεικνύεται η ασφάλεια ή ανασφάλεια που θα εκπέμψουν οι προορισμοί που τροφοδοτούνται από τις ίδιες αγορές επισκεπτών. Ηδη, μεγάλο μέρος των κρατήσεων που χάνει η Τουρκία, λόγω των διαδοχικών τρομοκρατικών επιθέσεων, κατευθύνεται σε άλλους προορισμούς.

Πούσαι Χρυσόκωλε... Δεν αφήνεις τις μαγκιές του κώλου... αλλά να μην ακολουθήσεις το παράδειγμα του Χουντή και της Σακοράφας, που πήγανε τάχα μου στην ΛΑΕ και εξακολουθούν να τα παίρνουνε χοντρά από την Ευρωβουλή

Nikos Roussis
Πούσαι Χρυσόκωλε?
Δεν αφήνεις τις μαγκιές του κώλου και να κάνεις μία έτσι και να παραιτηθείς από ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά να μην ακολουθήσεις το παράδειγμα του Χουντή και της Σακοράφας, που πήγανε τάχα μου στην ΛΑΕ και εξακολουθούν να τα παίρνουνε χοντρά από την Ευρωβουλή?
Εχουν αρχίσει και...

Σκόπελος απάντηση στους ξενοδόχους και άρχοντες του Βόλου και της περιφέρειας από ένα μπλοκ που έγραψε για την κακοκαιρία

εγώ θέλω διακοπές με -25 χαχαχα


Λοιπόν σοβαρευτείτε ξενοδόχοι και άλλοι παράγοντες του Πηλίου .φταίνε τα μπλοκ και όλα τα ΜΜΕ που γράφουν για την επερχόμενη κακοκαιρία και δεν θα έρθουν επισκέπτες και δεν λένε την αλήθεια ότι δεν έχει λεφτά ο κόσμος ούτε για φαγητό όχι για σκι μπέρδεψαν τον Μητσοτάκη φαίνεται για σοβαρευτείτε λοιπόν

...τον έκραξαν φωνάζοντας "ούστ", "ούξω","πήγαινε στη Σιβηρία γαμημένε παλιόπουστα"

Nikos Roussis
Εγώ, πάντως, δεν το πιστεύω ότι στην Θεσσαλονίκη, εκεί στο θέατρο που πήγε ομού μετά της Μπέτυς, τον έκραξαν φωνάζοντας "ούστ", "ούξω","πήγαινε στη Σιβηρία γαμημένε παλιόπουστα", "που είναι το πρόγραμμα της Σαλονίκης μωρή κουφάλα" και άλλα τέτοια συνθήματα που τα υποκινεί η "διαπλοκή" της συμπρωτεύουσας.

Σκόπελος το Μυρτιδιώτισσα αυτή την στιγμή προσέγγισε στον Αγνωντα..δείτε το υπέροχο λιμάνι και φτυστέ τους όλους μην τους ματιάζεται ....


δοκιμάζει το λιμάνι για τα χειμερινά του δρομολόγια έχει μόνο ένα φορτηγό με σίδερα θα αναχώρηση  για άγιο Κωνσταντίνο όπου από αύριο θα ξεκινήσει δρομολόγια για βόρειες Σποράδες 

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στις 5μμ στη ΓΑΔΑ


Μετά τις συλλήψεις της Πόλας Ρούπα, μέλους του Επαναστατικού Αγώνα, και άλλης μίας συντρόφισσας καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης  έξω από τη ΓΑΔΑ σήμερα Πέμπτη 5 Ιανουαρίου στις 5μμ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ/ΙΣΣΑ ΜΟΝΟΣ/Η ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους,
 τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

Από θαύμα γλίτωσε σήμερα νωρίς το πρωί 39χρονος Λιμενικός που υπηρετεί στη Σκόπελο


Από θαύμα γλίτωσε σήμερα νωρίς το πρωί 39χρονος Λιμενικός που υπηρετεί στη Σκόπελο, όταν το όπλο του εκπυρσοκρότησε.
Συγκεκριμένα, σήμερα στις 7.15 το πρωί ο Λιμενικός βρίσκονται πάνω στο σκάφος του Λιμενικού και κατά τον έλεγχο του όπλου του, αυτό εκπυρσοκρότησε, με συνέπεια το 39χρονος να τραυματιστεί στο χέρι.
Αμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως στήθηκε επιχείρηση για την διακομιδή του από τη Σκόπελο στο Βόλο, προκειμένου να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για περίθαλψη και νοσηλεία.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Δυστυχώς έφυγε ο Βασίλης ΜπετσάνηςΔυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του βόλου  όπου νοσηλευόταν άσχημα ξεκίνησε και το 2017 για την σκόπελο αφού σήμερα  του έφυγε ο φίλος   Βασίλης  Μπετσανης  σε ηλικία 76 ετών  πατέρας  δυο παιδιών του πολιτικού μηχανικού Φιλίππου Μπετσάνη και μιας κόρης  της Μαγδαληνής και σύζυγος της Αλεξάνδρας καθηγήτριας των αγγλικών για τον Βασίλη μόνο καλά λόγια έχουν να πουν όλοι στην σκόπελο πάντα με το χαμόγελο και με τα αστεία του σαν οδηγός ταξί στην Σκόπελο ακόμη τον θυμούνται για την ευγένεια του και το ήθος του , ευχόμαστε τα ειλικρινή μας συλληπτήρια στην οικογένεια του να ζουν και να τον θυμούνται
Η κηδεία του θα γίνει στην σκόπελο μάλλον την Κυριακή

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΙΣΧΥ !!

Εικόνα

Μετεωρολογικό δελτίο χιονοπτώσεων σε πλήρη ισχύ από σήμερα !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ !!

Αυτοκίνητο με πέντε άτομα καρφώθηκε σε κολώνα

Από τύχη δεν θρηνήσαμε και σήμερα θύματα στην Κρήτη μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στο Αβδού...

Αυτή η συνταγή ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ! Αποτοξινώνει το σώμα και καθαρίζει το έντερο

Αυτό το εξαιρετικό πρωινό γεύμα έχει πολλά οφέλη...

Έκτακτο ιατρικό περιστατικό καθυστέρησε την άφιξη του πλοίου

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ Πολλά ερωτήματα από την προκαταρκτική εξέταση που διέταξε εισαγγελέας

Πολλά ερωτήματα προκαλεί η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας που διέταξε εισαγγελέας της Βόρειας Ελλάδας, σε βάρος επικεφαλής μεγάλου Ταμείου του Δημοσίου, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό οφειλών τους με ...ομόλογα του Aρτέμη Σώρρα, ο οποίος ηγείται ενός ακροδεξιού μορφώματος, που εμφανίζεται με το μανδύα μιας οργάνωσης που μπορεί να εξαγοράσει το δημόσιο χρέος της χώρας και να ξεπληρώσει χρέη πολιτών. Σύμφωνα με τον ιστότοπο «liberal.gr», ο εισαγγελέας ζητεί να εξεταστεί αν ο επικεφαλής του ασφαλιστικού ταμείου έχει τελέσει αδίκημα και αν πρέπει να τιμωρηθεί.
Σημειώνεται ότι βάσει απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, αφήνεται να εννοηθεί ότι τα υποτιθέμενα 600 δισ. ευρώ του Σώρρα μπορεί να είναι υπαρκτά. Λέγεται, μάλιστα, ότι αρκετοί διευθυντές Εφοριών αναγκάστηκαν να ξεκαθαρίσουν ότι είναι αδύνατον να γίνουν δεκτά τα πληρεξούσια πολιτών με τα όποια τους ζητούν να εξοφληθούν χρέη τους με τα ομόλογα Σώρρα...
Ο ίδιος ο Σώρρας δηλώνει επιχειρηματίας και πρόεδρος του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις».

Νέα «Κολωνία» στην Αυστρία: Μετανάστες επιτέθηκαν σεξουαλικά στις Αυστριακές παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Μία νέα «Κολονία» έζησαν την φετινή παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Ινσμπρουκ της Αυστρίας οι γηγενείς κοπέλες καθώς σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές, έχουν κατατεθεί μηνύσεις από 18 γυναίκες, οι οποίες δέχτηκαν επίθεση από μια ομάδα περίπου 10 ανδρών κατά τους εορτασμούς του Νέου Έτους στην κεντρική πλατεία του Ινσμπρουκ όπου είχαν συγκεντρωθεί 25.000 άνθρωποι.

Κρουαζιέρα: Δυσοίωνες οι προβλέψεις για το 2017

Η χώρα μας αναμένεται να επηρεαστεί αρνητικά από την αποσταθεροποίηση της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου αλλά και την ανάδειξη νέων αγορών

Με αύξηση κατά 5% στον αριθμό επιβατών έκλεισε το 2016 για τον κλάδο της κρουαζιέρας στην Ελλάδα όμως το 2017 αναμένονται μεγάλες μειώσεις.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming Platanias FC - Panathinaikos Live Streaming

Panionios - Giannina Live Streaming

Μόλις το δεις θα κλείσεις το κινητό σου... [video]

Σε ένα συγκλονιστικό, αλλά πέρα ως πέρα διδακτικό βίντεο δυο λεπτών, παρουσιάζεται η λυπηρή πραγματικότητα για το πώς ζουν πλέον οι περισσότεροι άνθρωποι του σύγχρονου κόσμου...

Με ποιους τρόπους εξοργίζετε έναν σερβιτόρο!

Αν νομίζετε πως ο μόνος λόγος που μπορεί να εκνευριστεί ένας σερβιτόρος είναι γιατί δεν αφήσατε tip κάνετε λάθος. Υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα και πιο σημαντικά που μπορούν να τον ενοχλήσουν και να τον...

ΣΟΚ - Έλληνας καθηγητής έχει το φάρμακο για τον καρκίνο! Βρέθηκε, αλλά είναι πάφθηνο και δεν το χορηγούν [video]

Μέχρι και 70% συρρίκνωση των όγκων στους πνεύμονες, στον εγκέφαλο και το στήθος…

Σκόπελος ατύχημα είχαμε πριν λίγο ..


σε λίγο περισσότερα

Ό,τι ξέραμε για τον θάνατο μέχρι σήμερα ΔΕΝ ισχύει

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ό,τι το μόνο σίγουρο είναι ο θάνατος σε τούτη τη ζωή. Αλλά μήπως ούτε αυτό τελικά είναι αλήθεια;...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου