Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΧΙΟΝΙΑ !!


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΧΙΟΝΙΑ !!

Ο γνωστός παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου καιρού της ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου, προειδοποιεί για κακοκαιρία αρχικά από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με νοτιάδες και πτώση της θερμοκρασίας στην βόρεια μόνο Ελλάδα.

Ωστόσο μετά τις 19-20 Δεκεμβρίου, επισημαίνει πως θα σημειωθεί μεγάλη αλλαγή στην διάταξη των συστημάτων στην Ευρώπη, με όλο το κρύο και τις χιονοπτώσεις από την βόρεια Ευρώπη, να κατεβαίνει προς την περιοχή μας και έτσι ο καιρός θα θυμίζει κυριολεκτικά Χριστούγεννα.

Τέλος, τόνισε πως δεν είναι σίγουρη η πρόβλεψη αυτή, ωστόσο λαμβάνει τεράστιες πιθανότητες να βγει για μετά τις 19-20 Δεκεμβρίου. Θα δούμε λοιπόν αν φέτος κάνουμε κυριολεκτικά σε πολλές περιοχές της χώρας, λευκά Χριστούγεννα. Μία τέτοια πιθανότητα πάντως σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, αγγίζει με τα σημερινά δεδομένα ως και το 80% για να βγει και ολοένα περνώντας οι ώρες αυξάνονται οι όποιες πιθανότητες.ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button