Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για την ΑΕΚ

AEKAoustria

Η ΑΕΚ είναι στους 32 του Europa League!
Η ΑΕΚ πήγαινε για δύο αποτελέσματα στην έδρα της Αούστρια. Ηθελε νίκη ή ισοπαλία για να προκριθεί στους 32 του Europa League. Πέτυχε το δεύτερο (0-0), τερμάτισε δεύτερη στον όμιλό της πίσω από τη Μίλαν και θα παίξει στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.
Η ΑΕΚ πήγε στο πρώτο ημίχρονο με σκοπό να κάνει το παιχνίδι της. Επιτέθηκε, βγήκε μπροστά και προσπάθησε να απειλήσει. Είχε, μάλιστα, μία σημαντική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, αλλά στη συνέχεια η Αούστρια κέρδισε μέτρα και απέκτησε την κατοχή της μπάλας. Κάτι λογικό, αφού οι γηπεδούχοι ήθελαν μόνο τη νίκη για να πάρουν αυτοί τη δεύτερη θέση και την πρόκριση.

Στο δεύτερο μέρος η Αούστρια πίεσε κατά διαστήματα και έγινε ιδιαίτερα απειλητική. Στο 68' έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα, ενώ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα ήταν κυρίαρχη απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία προσπαθούσε να απειλήσει στην κόντρα και στη δημιουργία αντεπιθέσεων. Τελικά η Ενωση άντεξε και πήρε το 0-0 που της έδωσε και την πρόκριση στους 32 του Europa League.
Οι συνθέσεις:
Αούστρια: Πεντς, Μπλαουνστάινερ, Μοχάμεντ, Ζέρμπεστ, Σάλαμον, Χολτσχάουζεν, Αμπντουλαχί, Πρόκοπ, Τατζούρι, Πιρές, Φρίζενμπιχλερ
ΑΕΚ: Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια, Αραούχο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger