Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Άλλα έγραφε ο μετρητής της ΔΕΗ, άλλα ο λογαριασμός – Από τα σύννεφα έπεσε ιδιοκτήτης γκαρσονιέρας στον Βόλο

Ο συνταξιούχος, που μάλιστα έχει καταθέσει αίτηση διακοπής της ηλεκτροδότησης στη γκαρσονιέρα, καθώς θέλει να την πουλήσει, την έχει κλειστή για περισσότερο από έναν χρόνο.
Σύμφωνα με τον λογαριασμό που παρέλαβε, η τελευταία μέτρηση στον μετρητή είναι 41.567 κιλοβατώρες, ενώ στον μετρητή αναγράφονταν 40.890 κιλοβατώρες. Δηλαδή χρεώθηκαν στον ιδιοκτήτη περισσότερες 677 κιλοβατώρες… Ο λογαριασμός που καλείται να εξοφλήσει ο συνταξιούχος, είναι 117,32 ευρώ.
Από την πλευρά της ΔΕΔΔΗΕ Βόλου, στην οποία τέθηκε το ζήτημα, επισημάνθηκε ότι λάθη συμβαίνουν στις 141.000 καταναλώσεις που λειτουργούν στη Μαγνησία, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο καταναλωτής θα πληρώσει τον λογαριασμό αυτό, καθώς με την αίτηση διακοπής που έχει υποβάλει, θα του εκδοθεί εκκαθαριστικός λογαριασμός.
Παράλληλα αναφέρθηκε πως οι αρμόδιοι της ΔΕΔΔΗΕ έψαξαν να βρουν τηλεφωνικά τον ιδιοκτήτη της γκαρσονιέρας, προκειμένου να του ορίσουν ραντεβού για διακοπή της ηλεκτροδότησης, ωστόσο δεν τον βρήκαν.
Εξάλλου αγρότης της περιοχής του Βελεστίνου διαμαρτύρεται πως ενώ έδωσε τηλεφωνικά, βάσει συγκεκριμένης υπηρεσίας στη ΔΕΗ τις ενδείξεις κατανάλωσης για την πομόνα άρδευσης που διαθέτει, στην ημερομηνία που ορίζει ο λογαριασμός, τελικά στον λογαριασμό που εκδίδεται, οι ενδείξεις που έδωσε, δεν αναγράφονται, αλλά αναγράφονται άλλες…
Ο αγρότης δήλωσε πως διαθέτει μόνον μία πομόνα, ενώ και ο δεύτερος λογαριασμός που παρέλαβε, ήταν έναντι και όχι εκκαθαριστικός…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger