Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

«Έντονη διαμαρτυρία αγανακτισμένων κατοίκων του νησιού της Σκοπέλου για τις συχνές διακοπές στην παροχή ηλεκτροδότησης»

Σκόπελος 13/11/2017

ΠΡΟΣ
Τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Περιοχής Βόλου


«Έντονη διαμαρτυρία αγανακτισμένων κατοίκων του νησιού της Σκοπέλου για τις συχνές διακοπές στην παροχή ηλεκτροδότησης»

Με αφορμή την τελευταία δύωρη απροειδοποίητη διακοπή ηλεκτροδότησης στο νησί μας , που σημειώθηκε χθες βράδυ (12/11/2017), χωρίς να προϋφίσταται ή να βρίσκεται σε εξέλιξη κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο, σας μεταφέρουμε την συσσωρευμένη πλέον αγανάκτηση, δυσαρέσκεια, ανησυχία των κατοίκων του νησιού της Σκοπέλου, αλλά και τον έντονο προβληματισμό τους  για το τι θα αντιμετωπίσουν τον  χειμώνα που έρχεται.  Τα προβλήματα εντάθηκαν τόσο τους θερινούς μήνες όσο και κατά την φθινοπωρινή περίοδο. Το πρόβλημα είναι πλέον καταστροφικό για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τόπο αυτό.
Οι συχνές και απροειδοποίητες διακοπές ηλεκτροδότησης δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα των δημοτών με συνέπειες οικονομικές και  στέρηση των βασικών έννομων αγαθών τους.
Πρέπει να σας γνωστοποιηθεί ότι, το 80% των κατοίκων έχει προβεί σε εγκατάσταση ξυλολέβητα και η διακοπή παροχής ρεύματος δημιουργεί εντονότατο πρόβλημα στη λειτουργία του και συγχρόνως θέτει σε κίνδυνο τόσο την εγκατάσταση όσο και την ασφάλεια του σπιτιού. Θεωρείται σωστό να βρισκόμαστε κάτω από καθεστώς τρομοκρατίας κάθε μέρα που επιβάλλεται να λειτουργήσουμε την θέρμανση? Εσείς θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε καθημερινά μια τέτοια κατάσταση με ψυχραιμία?
Παρακαλούμε για την επίλυση άμεσα του θέματος, διαφορετικά σας δηλώνουμε ότι, επιφυλασσόμεθα προς διασφάλιση, περιφρούρηση και άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων μας, καθώς και των οικονομικών απωλειών και ζημιών εξαιτίας του συγκεκριμένου προβλήματος και ζητάμε άμεσες απαντήσεις στα εξής:
1)      Να προσδιοριστούν τα αίτια του προβλήματος των συχνότατων διακοπών της ηλεκτροδότησης στο νησί μας μη οφειλόμενων σε ανωτέρα βία,
2)      Ποια η λύση που θα πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα από πλευράς ΔΕΔΔΗΕ , ώστε να αντιμετωπιστεί οριστικά και άμεσα το πρόβλημα και
3)      Αν απαιτείται αναβάθμιση του δικτύου της περιοχής , ποιος ο χρόνος ολοκλήρωσης της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Μετά τιμής

Οι αγανακτισμένοι πολίτες της Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger