Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Χουντικός νόμος στην Αθήνα: Μνημείο αυταρχισμού η απαγόρευση συναθροίσεων για Macron. ΛΑ.Ε: Κανονικά η διαμαρτυρία απέναντι από τους στύλους του Ολυμπίου Διός


Η ΛΑ.Ε καταγγέλλει με όλες τις δυνάμεις της την αυθαίρετη και αντιδημοκρατικήκυβερνητική απαγόρευση των συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας και της διαμαρτυρίας που οργανώνει η ΛΑ.Ε απέναντι από τους στύλους του Ολυμπίου Διός στις 6 μ.μ.

Η απόφαση αυτή, που αναρτήθηκε από την αστυνομία τα μεσάνυχτα στα γραφεία της ΛΑ.Ε, αποτελεί μνημείο αυταρχισμού, δουλοπρέπειας και αυθαιρεσίας και υπονομεύει στην καρδιά τους τις δημοκρατικές ελευθερίες του ελληνικού και πρώτα απ’ όλα το δικαίωμα στην ειρηνική διαμαρτυρία.
Η ΛΑ.Ε δεν πρόκειται να πειθαρχήσει στην κυβερνητική και αστυνομική αυθαιρεσία ούτε πρόκειται να συνεργήσει στην κατάλυση δημοκρατικών δικαιωμάτων τού ελληνικού λαού, κατακτημένων με θυσίες, αγώνες και αίμα.
Η διαμαρτυρία της ΛΑ.Ε στις 6 μ.μ. απέναντι από τους στύλους του Ολυμπίου Διός θα πραγματοποιηθεί κανονικά και καλούμε τους πολίτες της Αθήνας με την συμμετοχή τους να απαντήσουν στην αυθαιρεσία και τον αντιδημοκρατικό κατήφορο.
Ο αυταρχισμός δεν θα περάσει.
Η Ελλάδα δεν πωλείται
Οι εργαζόμενοι δεν είναι ούτε θα γίνουν σκλάβοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger