Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Σκόπελος : Περιπέτεια για οκτώ επιβαίνοντες σε ιστιοφόρο.

PLOIO.TAXYPLOOΓια περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του ιστιοφόρου σκάφους ''PALOMATISA'' σημαίας Βελγίου, στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στα νησιά της Σκοπέλου και της Αλοννήσου, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, χθες το απόγευμα. Στο ιστιοφόρο επέβαιναν οχτώ άτομα...
...Στη θαλάσσια περιοχή κατέπλευσαν άμεσα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ένα σκάφος αναψυχής με επιβαίνοντες στελέχη του Λιμενικού, καθώς και το Ε/Π-Α/Κ ''ΕΠΙΒΙΩΣΗ Β''.
...Έξι από τους συνολικά οκτώ επιβαίνοντες μετεπιβιβάστηκαν στο σκάφος αναψυχής και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Σκοπέλου όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, ενώ το ακυβέρνητο ιστιοφόρο με τους δύο επιβαίνοντες, ρυμουλκούμενο από το ''ΕΠΙΒΙΩΣΗ Β'', κατέπλευσε με ασφάλεια στο ίδιο λιμάνι.

...Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος, από το περιστατικό δεν προκλήθηκε εισροή υδάτων, ούτε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''PALOMATISA'' μέχρι να αποκατασταθεί η μηχανική βλάβη και να προσκομιστεί βεβαίωση αξιοπλοΐας...(Η.Β., ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button