Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Ομιλία του π. Γεωργίου Δεληκώστα στη Λάρισα


«Μετά την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην πρώτη ομιλία που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο π. Γεώργιος Δεληκώστας θα βρίσκεται το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 στην Λάρισα για να μας μιλήσει για τους φόβους και πώς αυτοί επηρεάζουν τη ζωή μας».
Για όσους από τους συμπολίτες επιθυμούν, έγινε γνωστό, ότι θα γίνει μετάβαση στη Λάρισα με τουριστικό λεωφορείο. Πληροφορίες και κρατήσεις στην κα Έλλη Σαμουηλίδη 6947-525174 και στην κα Φιλίτσα Διβάνη 6974-195104. Αναχώρηση από το δημαρχείο Βόλου στις 9 το πρωί ενώ το κόστος του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.
Η εκδήλωση που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας , Κουμουνδούρου 17- 19, από τις 11 π.μ. εώς τις 4 μ.μ. Προλογίζει και συντονίζει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star Channel, κα. Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ με την ολοκλήρωση της ομιλίας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν ερωτήματα και προβληματισμούς με τον π. Γεώργιο Δεληκώστα. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στην σελίδα “Π. Γεώργιος Δεληκώστας” στο Facebook.
Ο π. Γεώργιος Δεληκώστας (κάτοχος MBA από το KINGSTON UNIVERSITY), πέρα από την αναγνωρισμένη εικοσαετή ιερατική του δράση στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, έχει εργαστεί και ως ειδικός σύμβουλος επιχειρήσεων και εκπαιδευτής προσωπικού, ενώ σημαντική είναι και η διδακτική του πορεία μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια με θέματα Διοίκησης, Ηγεσίας, Marketing και Επαγγελματικής και Προσωπικής Ανάπτυξης. Μεγάλη είναι επίσης η συνεισφορά του ως προσκεκλημένος ομιλητής και εισηγητής σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων. Είσοδος ελεύθερη, ωστόσο, θα υπάρχει προαιρετικός «κουμπαράς αλληλεγγύης» για την ενίσχυση της Άσπας Μπόγρη, που φιλοξενείται στο Κέντρο Αποκατάστασης και αποθεραπείας Animus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger