Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Survivor: «Η κίνηση της παραγωγής να αλλάξει το προφίλ του Αγγελόπουλου είναι πολύ έξυπνη»

«Υπάρχουν πολλά πράγματα πίσω από αυτό.»
Ο Πάνος Αργιανίδης μίλησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο La biri biri...«Υπάρχουν πολλά πράγματα πίσω από αυτό.»
Ο Πάνος Αργιανίδης μίλησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο La biri biri...
αλλά και για την αλλαγή που βλέπουμε στον χαρακτήρα του με τις συνεχόμενες εκρήξεις το τελευταίο διάστημα στο Survivor….

«Δεν μπορείς να ταιριάξεις με όλους τους ανθρώπους. Όταν δεν ταιριάζεις με κάποιον άνθρωπο δεν σημαίνει ότι έχεις στρατηγική στην αρχή. Η κρίση δεν ήταν πολύ σωστή στην αρχή, ή ήταν διαφορετική. Αν ζούσαμε τον Γιώργο διαφορετικά μέσα στο παιχνίδι, μπορεί να αλλάζαμε γνώμη και να τον συμπαθούσαμε και να ήμασταν κολλητάρια. Επιλέξαμε αυτούς που ταιριάζαμε, δηλαδή με ποιους ήμασταν καλά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει εμπάθεια και όλος αυτός ο χαμός που γίνεται γύρω από το όνομα του Γιώργου. Εύχομαι το παιδί να φτάσει στο τέλος και να πάει καλά.»

Είναι λογικό η παραγωγή και οποιαδήποτε παραγωγή που κάνει ένα προϊόν που θέλει να πουλήσει, πρέπει ανά πάσα στιγμή να ιντριγκάρει τον κόσμο. Θεωρώ ότι αυτή η κίνηση που γίνεται από την παραγωγή αυτή την περίοδο είναι πάρα πολύ έξυπνη. Μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι βγαίνει ένα κακό προφίλ του Γιώργου, ενώ ήταν καλός πριν. Νομίζω ότι αυτό είναι πάρα πολύ επιφανειακό, αυτή η σκέψη. Πολύ έξυπνα και μαρκετινίστικα αποδομείται ένας χαρακτήρας με κάποιον άλλο τρόπο έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς πλέον να προβλέψει ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, γεγονός που σημαίνει ότι ανεβαίνουν τα κέρδη για ένα κανάλι και από τις ψηφοφορίες. Υπάρχουν πολλά πράγματα πίσω από αυτό. Πρέπει με κάποιο τρόπο η παραγωγή να κρατήσει στο ζενίθ το ενδιαφέρον του κόσμου» ανέφερε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger