Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Χωρίζονται οι «Διάσημοι» σε «στρατόπεδα»

Χωρίζονται οι «Διάσημοι» σε «στρατόπεδα»

Τι λέει ο Ντάνος για την επιλογή της Λάουρας Νάργες, του Κώστα Κοκκινάκη και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη να ψηφίσουν για αποχώρηση τον Bo; - To ξέσπασμα της Βαλαβάνη

«Η φιλία είναι για μένα μία λέξη ιερή», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης στο χθεσινό συμβούλιο, θέλοντας να τονίσει ότι ναι μεν έχει έρθει κοντά με κάποιους συμπαίκτες του, αλλά δεν αισθάνεται ακόμη ότι είναι φίλοι του. Τη στιγμή εκείνη, η Λάουρα Νάργες και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πιάστηκαν χέρι -χέρι. Μετά από σχετική ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη, η Λάουρα Νάργες είπε πως έχει κερδίσει μία φίλη-διαμάντι, αναφερόμενη στην αθλητικογράφο του ΣΚΑΙ, Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Στη συνέχεια, ο Κώστας Κοκκινάκης έδωσε το χέρι του και εκείνος στη Λάουρα, «απαντώντας» στην ερώτηση του Τανιμανίδη για το ποιοι είναι οι φίλοι του στο παιχνίδι.

Οι τρεις φίλοι, στη χθεσινή ψηφοφορία ψήφισαν για αποχώρηση τον Bo, αφού ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν κερδίσει την ασυλία. Όπως αποδείχτηκε ο πολίστας και η αθλητικογράφος δεν ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια, γιατί σε εκείνη την περίπτωση θα έπρεπε να ψηφίσουν την φίλη τους, Λάουρα Νάργες.

Στο trailer του αποψινού επεισοδίου, ο Ντάνος εκφράζει την ενόχληση του για τη λογική με την οποία ψήφισαν ο Κοκκινάκης και η Βαλαβάνη. «Βλέπω ότι στην ψηφοφορία του Bo δεν υπάρχει λογική. Τρεις που είναι παρέα, απλά τον ψηφίζουν για να διατηρήσουν την παρέα τους». Και συμπληρώνει: «Όμως η παραλία αυτή δεν είναι καφετέρια. Εδώ υπάρχει επιβίωση, συμβίωση, υποχρεώσεις!».

Στο επόμενο πλάνο, ο Γιάννης Σπαλιάρας φαίνεται να πλησιάζει τον Bo και να του λέει: «Όλα φαίνονται. Ποιος ''μαγειρεύει'' υποψηφιότητες».


Το ξέσπασμα της Βαλαβάνη
Τα νεύρα των «Διάσημων» είναι σε τεντωμένο σχοινί. Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για το σημερινό έπαθλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ακούγεται να φωνάζει στον Ντάνο: «Αφήστε με!» και να πετάει το νερό της. «Από την αρχή τον βάζεις να μιλάτε», της απαντάει ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχοντας χάσει την ψυχραιμία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger