Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Σοκαριστικές καταθέσεις! Παίκτες του Πλατανιά "καίνε" τον Ολυμπιακό: “Μας χτύπησαν”


Σοκαριστικές καταθέσεις! Παίκτες του Πλατανιά `καίνε` τον Ολυμπιακό: “Μας χτύπησαν”
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, Αντώνης Κοκκαλάς και Ραούλ Γιορέντε, φαίνεται πως περιέγραψαν -στις καταθέσεις τους στην Ασφάλεια Χανίων- τις τρομακτικές στιγμές που βίωσαν κατά την παρουσία της ομάδας στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την Superleague, καταθέτωντας πως χτυπήθηκαν.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον “αέρα” του “ΣΠΟΡ FM 94,6”, οι Αντώνης Κοκκαλάς και Ραούλ Γιορέντε ήρθαν να ενισχύσουν -με τις καταθέσεις τους- τα όσα έχουν καταγγείλει οι Καρυπίδης και Αποστολόπουλος, αποκαλύπτοντας με την ένορκη κατάθεση τους στην ασφάλεια Χανίων σοκαριστικές λεπτομέρειες από την παρουσία των Κρητικών στο “Γ. Καραϊσκάκης”.
Ο τερματοφύλακας του Πλατανιά -στην ένορκη κατάθεση του- έκανε λόγο για “υποδοχή τραμπούκων” με ύβρεις, απειλές και προπηλακισμούς κατά την άφιξη του πούλμαν της ομάδας.
Μάλιστα, αναφέρθηκε σε περιστατικά βίας στο ημίχρονο, καταγγέλλοντας πως δέχθηκε γροθιές στα πλευρά, ενώ επισήμανε πως ολόκληρη η ομάδα επέστρεψε τρομοκρατημένη στο γήπεδο μετά την ανάπαυλα. Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά συζητήσεις των παικτών των φιλοξενούμενων, στις οποίες έλεγαν ότι “αν δεν χάσουμε απόψε, δεν θα φύγουμε ζωντανοί από εδώ”!
Απ' την μεριά του, ο Γιορέντε ότι κατά την είσοδο του στα αποδυτήρια τον άρπαξε από τον λαιμό ένας μεγαλόσωμος άνδρας με διακριτικά του Ολυμπιακού, ενώ έκανε λόγο και για ένα μέλος του staff της αποστολής που το είχαν ρίξει στο έδαφος, με τον ίδιο τον Γιορέντε να τον βοηθάει να σηκωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger