Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Οι Άγγλοι ήταν οι πρώτοι τουρίστες που έφθασαν στο αεροδρόμιο Σκιάθου

Εγκαινιάστηκε χθες η νέα θερινή τουριστική περίοδος στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, με την πρώτη άφιξη πτήσης τσάρτερ από την Αγγλία και συγκεκριμένα από το Μάντσεστερ, με την εταιρεία Thomas Cook. Με την πτήση έφθασαν στη Σκιάθο 160 τουρίστες.

Οι πτήσεις αυξάνονται σταδιακά από σήμερα, ενώ αύριο Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν εννέα, οι οποίες μεταφράζονται σε μαζικές αφίξεις Βρετανών τουριστών στα νησιά των Βορείων Σποράδων. Υπολογίζεται ότι στο ζενίθ της φετινής τουριστικής περιόδου θα προσγειώνονται κάθε εβδομάδα στο νησί του Παπαδιαμάντη 100 περίπου αεροπλάνα.
Οι πρώτοι Ολλανδοί καταφθάνουν σήμερα, με πτήση της Transavia, απευθείας από Άμστερνταμ. Επίσης στις 9 Μαΐου ξεκινάει ο νέος κύκλος πτήσεων από το Τελ Αβίβ, ενώ προστίθεται μια επιπλέον πτήση κάθε Δευτέρα από το Μόναχο με την εταιρεία Kondor, παράλληλα με την πτήση που θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή από τον ίδιο προορισμό. Με Ιταλία θα υπάρχουν απευθείας συνδέσεις με Μπολόνια, Βερόνα, Μιλάνο, Βενετία, Τορίνο και Μπάρι.
Οι εργασίες βελτίωσης του αεροδρομίου περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την ανακαίνιση των κοινόχρηστων χώρων και την ανέγερση σύγχρονου πυροσβεστικού σταθμού. Προβλέπονται επίσης εργασίες αναβάθμισης του επιβατικού σταθμού του αεροδρομίου. Τουριστικοί παράγοντες εξέφραζαν εξάλλου χθες τον θαυμασμό τους, γιατί πρώτη φορά το αεροδρόμιο ήταν τόσο καθαρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger