Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Έτσι γλέντησαν τους Αρειανούς οι ΑΕΚτζήδες! Τους έκαναν χοντρό χουνέρι


Οι οπαδοί της ΑΕΚ θυμήθηκαν την ανακοίνωση της Super 3, πριν από τέσσερα χρόνια και γλέντησαν τους Θεσσαλονικείς με πολύ ειρωνεία. Πως ο ΟΦΗ είχε την ίδια μοίρα;
Ο Άρης δεν κατάφερε φέτος να πάρει το εισιτήριο της ανόδου στη Super League. Παρότι ήταν το πρώτο φαβορί, βάσει ονόματος, οι Θεσσαλονικείς εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν κατάφεραν να προλάβουν το τρένο για την κορυφαία κατηγορία, ως είθισται να λέγεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Όπως καταλαβαίνετε, οι Αρειανοί έχουν πέσει σε μεγάλη απογοήτευση. Άλλοι οπαδοί όμως ευχαριστήθηκαν αυτό που έπαθε ο Άρης και οι φίλαθλοί του. Δεν αναφερόμαστε στους ΠΑΟΚτζήδες, αλλά στους ΑΕΚτζήδες, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες θυμήθηκαν μία ανεξήγητα προκλητική ανακοίνωση εναντίον της ΑΕΚ από τη «Super 3».
Ήταν τον Απρίλη του 2013, τη χρονιά στο τέλος της οποίας η ΑΕΚ γνώρισε τον υποβιβασμό για πρώτη φορά στην ιστορία της. Τότε ο Άρης γλίτωσε παρατρίχα τη Β' Εθνική, έχοντας βέβαια αρκετό σπρώξιμο από τα κέντρα εξουσίας εκείνης της εποχής. Χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ή των οργανωμένων οπαδών της για τον Άρη, οι οπαδοί του εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση εναντίον της Ένωση, κάτι που δημιούργησε αλγεινή εντύπωση.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Super 3 μίλησα για «παραλήρημα υπέρ της μελλοθάνατης και θλιβερής ΑΕΚ», τη χαρακτήρισε ως «συνοικιακή ομάδα που καπηλεύτηκε την αιματηρή ιστορία του Πόντου και των ξεριζωμένων για να δώσει νόημα στην ύπαρξή της». Μάλιστα κάλεσαν την ΑΕΚ να «κάνει τουμπεκί και να πάρει τον κατήφορο που της αξίζει».
«Παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες ένα παραλήρημα-θλίψη-μνημόσυνο υπέρ της μελλοθάνατης και θλιβερής άεκ, μιας ομάδας συνοικιακής, που για να δώσει νόημα στην ύπαρξή της, καπηλεύτηκε την αιματηρή ιστορία του Πόντου και όλων των ξεριζωμένων.
Μια ομάδα λοιπόν, κατεξοχήν συστημική, που είδε το χάρο με τα μάτια της και αντί να δείξει υπερηφάνια και ντομπροσύνη (όπως δήθεν επιβάλλει η «επαναστατική» καταγωγή της) αποφάσισε να γλύψει κατουρημένα σώβρακα και να κλαφτεί σαν πραγματική μυξοπαρθένα σε αυτούς, που υποτίθεται είναι οι εχθροί της…
Ακούστε λοιπόν ανύπαρκτα και κατατρεγμένα χανούμια… Ποτέ δεν εκφράσατε ούτε τον Πόντο, ούτε τον ξεριζωμό, ούτε την προσφυγιά… Πάντα ήσασταν οι βολεμένοι, που σας πετούσαν ένα κόκκαλο και ορμούσατε σαν τα ξελιγωμένα πεκινουά…
Για αυτό λοιπόν τώρα κάντε τουμπεκί, πάρτε τον κατήφορο, που σας αξίζει, και μην πιάνετε στο στόμα σας την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ, που αυτά, που εσείς δεν αντέχετε ούτε σαν σκέψη, τα έζησε δύο φορές και είναι ακόμα εδώ ενωμένη και δυνατή και σας κάνει να βλέπετε και πάλι εφιάλτες…
Υ.Γ Ο τεράστιος Λαός του ΑΡΗ παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν στηπού να αλλοιώσει τα γεγονότα και να παίξει με το μέλλον της ομαδάρας μας», ανέφερε η ανακοίνωση.
Οι Ενωσίτες λοιπόν θυμήθηκαν το περιεχόμενο αυτής της προκλητικής ανακοίνωσης και μετά από τέσσερα χρόνια τους έκαναν καζούρα διαδικτυακώς και τους γλέντησαν με την ψυχή τους. Όλα εδώ πληρώνονται άλλωστε και αν δεν προσέχεις τι λες και προκαλείς τη μοίρα σου, αυτό γυρίζει μπούμερανγκ.
Παρόμοια ανακοίνωση περί Β-Γ Εθνικής και χρεών, είχαν εκδώσει και οι οπαδοί του ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου έπεσε και αυτή αργότερα (τη σεζόν 2014-2015 και μάλιστα από οικονομικά αίτια) και ακόμα παλεύει για την επιστροφή της στη Super League. Έφτασε ο Πλατανιάς που δεν έχει την ίδια ιστορία με τον ΟΦΗ να εκπροσωπεί την Κρήτη στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, γεγονός που δεν τιμά τους μελανόλευκους.
Αλλά όπως λέει και ο λαός. Σε αυτή την ζωή, «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger